Жените и Hi-Fi-то

Съобщение
Автор
Аватар
oceanman
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Жените и Hi-Fi-то

#1 Мнение от oceanman »

И сега малко в страни от техническата насоченост на сайта ни...
Кириле,има ли жена в сайта хайфистка?
Или защо на жените не им прави особено впечатление качесвото на музиката...(като техническо понятие) :wink:

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Дами...

#2 Мнение от Kiril Kirilov »

Доколкото изобщо мога да преценя по e-mail-овете с които са регистрирани участниците, може би има 2 или три дами. За съжаление почти никой не попълва имената си. А защо е така - не знам. Може би материята не интересува повечето от тази половина на човечеството. Аз лично съм показвал сайта на няколко дами, но те в повечето случаи се стряскат силно, защото им изглежда или силно непонятно, или много сложно....

Аватар
r_popov
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

Re: Жените и Hi-Fi-то

#3 Мнение от r_popov »

и моето впечатление е, че повечето жени не се вълнуват от проблема на постигането на хубав звук. Стига им нещо да свири, ама дали е ВЕФ-а или някоя хи-фи уредба за няколкостотин евра - няма значение.
Съпругата ми до скоро се чудеше защо трябва да се дават толкова пари за оригинални дискове, скъпи колони, усилватели и т.н. От известно време обаче си промени мнението - след като и пуснах няколко диска ментета /изпечени с Неро-то от кофти мп3-ки/ и след това намерих оригиналните - тогава разбра разликата и сега даже е много в час по въпроса за мп3-ките - знае какво значи бит-рейт и т.н.
С две думи - хубавото си е хубави и няма човек, който след като е чул оригинален диск, просвирен на качествен плейър, усилвател и колони да продължава да трърди - "ми то и ВЕФ-а свири, за какво ми е друго".

Аватар
oceanman
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#4 Мнение от oceanman »

...Прав си...Лично аз познавам една жена,която прави колони...Т.е. довършва ги,облепва ги,китосва ги,играе си с филтрите...А мъжа и работи грубата работа..Дори създва впечатление че доста поназнайва(което не е малко...)Но това според мен са изключения...Но аз питам за онази задълбоченост с която ние подхождаме към проблема...

Zmej

#5 Мнение от Zmej »

oceanman написа:Лично аз познавам една жена,която прави колони...
KЪДЕ БРЕ????????? 8O 8O 8O

С риск да обидя 'нежните половинки', но наистина без лоши чувства :wink: , с цялата си отговорност заявявам, че досега (след 5 години в техникум и още 5 години МЕИ, че и още отгоре разни контакти) не съм видял ЕДНА жена/момиче, което да разбира наистина от техника, камо ли да се интересува... :cry: :cry: :cry:
С музиката нещата седят още по-плачевно... :cry: :cry: :cry:

И не мога да си обясня ЗАЩО??? :? Ясно е според мен, че тези въпроси жените не ги вълнуват... :roll:

Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#6 Мнение от Daniel Petrov »

Моята се интересува от музика,а е само на 17!
Говорим за истинска музика,не за Бритни Намкваси примерно :-)
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#7 Мнение от Stefan Stefanov »

Да не би да е онази от снимката?
:lol: :wink:

Bojo
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#8 Мнение от Bojo »

Аз познавах три мацки, които се занимаваха сериозно с електроника, особенно едната - левичарка но са я натиснали да пише с дясната ръка. Резултат - бачка с два поялника, във всяка ръка по един, а със зъби държи тинола - направо страхотия. Правеше навремето - чудовища за дискотеки - 2х1000W и нагоре! Ако и открия координатите ще и звънна! Може да прочви интерес

ПП Всъщност, сред толкова много мъже, може би те са изключение от правилото, което го потвърждава!

Zmej

#11 Мнение от Zmej »

BlackBLOOD написа:...Фирмата прави някакви платки с елементите и всичо, многослойни по някви сложни техники...
Не им разбирам много. Целия им персонал е жени.Готини студентки с бели халати 8O 8O 8O Малеее...
:))
Ми кажи къде са, та да си правим там платките... :lol:

Аватар
oceanman
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#13 Мнение от oceanman »

Крумее,ша одим брато,ама летос,така се получава... :wink:

AdsBot [Google]

#15 Мнение от AdsBot [Google] »

Èìàì ïðåäëîæåíèå...Ùî íå âçåìåì îò ñàéòà äà âçåìåì äà ñå ñúáåðåì íà êóïîí÷å,÷èñòî âåñåëÿøêè :D Å,ìîæå è äà îáìåíèì íåùî òåõíè÷åñêî,íî ìîæå äà ñå îêàæå,÷å è äðóãè íåùèöà íè îáåäèíÿâàò...À è êîéòî ïîçíàâà Ïåêàíèòå æåíè,äà ãè âèêà è òÿõ...Ùå áúäå ïðèÿòíî... :wink:

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”