за Конрад

Съобщение
Автор
Sasser

за Конрад

#1 Мнение от Sasser »

някои може ли да ми каже саит или как да се свържа с представители на конрад за българия?

tochnia

#4 Мнение от tochnia »

Абе конрада в русе се намира срещу паметника алиоша(дето е близо до болницата) !! За какво са ти представители... А ако искаш мога да ти дам каталога им за 2004год да видиш вси4ко което предлагат...

rudiem

#5 Мнение от rudiem »

До Sasser напи6и си местожителството, че така малко трудно може да ти се помогне.

gps

#6 Мнение от gps »

Магазини на Конрад има в София Пловдив Стара Загора и .............т. н .-централния офис е в София.

Sasser

#7 Мнение от Sasser »

мерси на всички откликнали
писах на централния офис и ми казаха че продават на цените на на сайта им * 1.05 + ддс

tochnia

#8 Мнение от tochnia »

А кои точно им е сайта? (демек по чиито цени продават, щото аз съм виждал само чуждестранни тяхни саитове)

Sasser

#9 Мнение от Sasser »

ами нали на сайта на конрад има да си избираш страна там даваш на интернационал и гледах цените

tochnia

#10 Мнение от tochnia »

добре де... напиши го тука все пак тоя сайт кои е... дето си го гледал

Аватар
bobi124
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#12 Мнение от bobi124 »

А в Плевен е под съда.

Аватар
Fenkiller
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#13 Мнение от Fenkiller »

Щайнбергер (на Дервишев магазините) също са представители и доставят по Конрад.Със сигурност има в София и Варна. Продават по евтино от Братан но доставките стават бавно и мъчно!

:twisted: :twisted: :twisted:

Аватар
DJ69
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#14 Мнение от DJ69 »

Fenkiller написа:Щайнбергер (на Дервишев магазините) също са представители и доставят по Конрад.Със сигурност има в София и Варна. Продават по евтино от Братан но доставките стават бавно и мъчно!

:twisted: :twisted: :twisted:
Щайнбергер найстина доставят по - бавно и с по ниски цени макар че напоследък доставките им са "живнали" малко ,а за Братан... нищо лично евала че доставя толкова неща но цените му.... имам чуството че те чака с брадвата още до като влезеш в магазина :))))

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”