Търся схема на филтър за двулентови тонколони
Търся схема на филтър за двулентови тонколони
Здравейте. Трябва ми схема на филтър за двулентови тонколони. Въпроса е, че се интересувам как точно да си направя сам филтър за двулентовите ми TL-ки. Ще съм много благодарен ако някой ми помогне 

- Borislav Stankov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Re: Търся схема на филтър за двулентови тонколони
Зле зададен въпрос. Какви са говорителите? Как си направил ТЛ-а? На така зададения въпрос не очаквай нормален отговор.
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.

CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!

CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!
Ами виж сега аз още не съм избрал кои говорители да ползвам. Просто ме интересува дали има схеми, по които аз сам да си направя филтъра. А ТЛ съм го правил по модел от този сайт, а ето го и него. Ако имаш някакво предложение какви говорители и пищялки да използвам дай някакво предложение... То всъщност аз още и ТЛ-ките не съм направил защото си търся говорители да изчисля колко литра трябва да го направя и да действам просто си набавям матеряли. И ми е интересно как сам мога да си направя филтър за двулентова ТЛ-ка. Надявам се този път да си ме разбрал и да ми помогнешBorislav Stankov написа:Зле зададен въпрос. Какви са говорителите? Как си направил ТЛ-а? На така зададения въпрос не очаквай нормален отговор.

Поздрави

- Dimitar Atanasov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Това което си дал не е ТЛ проект.
Иначе е най-добре да ползваш говорителите за които е предвиден, както и филтъра който е показан.
Иначе е най-добре да ползваш говорителите за които е предвиден, както и филтъра който е показан.