Хубав аудио магазин и в Пловдив - EXproject !!!

Съобщение
Автор
Trus
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

Хубав аудио магазин и в Пловдив - EXproject !!!

#1 Мнение от Trus »

Ето и за нас, пловдивчани, един хубав аудио магазин - http://exproject-bg.com/index.php .
Последно промяна от Trus на Чет Ное 24, 2011 10:55 am, променено общо 1 път.

Trus
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

Re: Хубав аудио магазин и в Пловдив - EXproject !!!

#2 Мнение от Trus »

Аудио центърът на EXproject е посетен и от хора от Етераудио. А какво са чули и видели там - нека те да споделят, ако няма нищо против, разбира се. поздрави

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#3 Мнение от Ivan Rachev »

Нито аз, нито Аспарух сме посещавали горепосочения магазин. Използвал съм няколко различни говорители на Hi-Vi и не мога да кажа нищо лошо за тях, но и с нищо не мога да ги похваля. Към средата на септември с Аспарух и Хараланов ще обиколим Пловдив, за да чуем наколко местни системи, собствениците на които ни отправиха покани, начело със Симон. Тогава ще обърнем внимание и на този магазин, въпреки че броят на говорителите, използвани в повечето им колони, обезсмисля специално нашето посещение.
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#4 Мнение от Kiril Kirilov »

Разгледах сайта и искам да изкажа най-искрени адмирации за подхода.
Все пак сте сътворили сайт с продукти, показващи специално отношение към аудиото.

Бих се въздържал от някои от High-End етикетите на продуктите, предлагани в него, но е чудесно, че има специална селекция, както и секция за DIY-колони, има китове за сглобяване и съществуват продукти от вакуумния и widerange домейна. За много от продуктите са посочени допълнителни освен най-тъпите продаваеми "технически характеристики".

Надявам се, DIY експозицията ви не е ограничена до само една марка и бихте приели за изложение и сравнителни сесии други уникати. :-)

Trus
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#5 Мнение от Trus »

Ivan Rachev написа:Нито аз, нито Аспарух сме посещавали горепосочения магазин. Използвал съм няколко различни говорители на Hi-Vi и не мога да кажа нищо лошо за тях, но и с нищо не мога да ги похваля. Към средата на септември с Аспарух и Хараланов ще обиколим Пловдив, за да чуем наколко местни системи, собствениците на които ни отправиха покани, начело със Симон. Тогава ще обърнем внимание и на този магазин, въпреки че броят на говорителите, използвани в повечето им колони, обезсмисля специално нашето посещение.
Привет, г-н Рачев. Искам да уточня, че съм само клиент на този магазин и се познавам с човека, който го държи. Днес бях при него и той ми каза, че са идвали хора от Сф./ Етераудио/, за да чуят разни неща, вкл. и два нови лампови моноблока, направени от Симон. Конкретно за имена незнам, затова и не съм цитирал такива.
А относно качествата и потенциала на предлаганите там продукти, не бих спорил с вас, защото моите знания и опит в областта на аудиото, са на много по-ниско ниво от вашите. Както пише над аватара ми - "чете и пита" , аз бих добавил "и слуша". :) поздрави ... и добре сте дошли в Пловдив
Последно промяна от Trus на Пон Ное 09, 2009 11:44 pm, променено общо 1 път.
Dire Straits

Аватар
Marian Lozev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#6 Мнение от Marian Lozev »

Да не би да са имали в предвид бгаудио ....
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”