Новият ми аватар
- pdkfoto
- чете и пита
- Обратна връзка:
Новият ми аватар
За целта използвах нискочестотен драйвер - SEAS от 70те и око.

- Nikolay Savov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Re: Новият ми аватар
Би ли разтълкувал какво трябва да ни говори, това твое произведение 

Начинът да живееш е да не правиш нищо, действайки, а да правиш всичко, бидейки. Лао Дзъ
- pdkfoto
- чете и пита
- Обратна връзка:
Re: Новият ми аватар
Тълкуванието ми е следното: "Не е достатъчно да чуваме звука, а е нужно и да прогледнем чрез него".Nikolay Savov написа:Би ли разтълкувал какво трябва да ни говори, това твое произведение
P.S. Ползвах Seas за монтажа за да има смисъл най-вече за мен.

- Nikolay Savov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
з
В началото беше словото! - звука. Именно чрез него като бебета започваме да се ориентираме в света ,чрез вибрациите. Чрез вълните пък локализираме. Тялото е един огромен микрофон 
когато си изградим холограмен модел ,проглеждаме с очите и проверяваме реалността. След като свършим с проверката откриваме ,че Едно слушаме друго гледаме и съвсем трето е виждането,защото всичко пресяваме през личният си опит.
Докато още не сме осъзнали това ,започваме да учим и да ни се инсталират ,възможно най-объркващи програми ,така че хубаво да си омажем "уиндоусите"
))) и да имаме нужда от специалист!!!! ,който ще иска пари! А знаем ли каква е тяхната истинска функция?!
Един човек отишъл в поликлиниката и поискал да рецепцията номерче за доктор ОЧИ-УШИ
))) казали му че такъв доктор няма!
А човека попитал как може да няма като едно виждат очите ми ,други чуват ушите ми
тогава му казали.... ясно! вие сте за психиатър
))))

когато си изградим холограмен модел ,проглеждаме с очите и проверяваме реалността. След като свършим с проверката откриваме ,че Едно слушаме друго гледаме и съвсем трето е виждането,защото всичко пресяваме през личният си опит.
Докато още не сме осъзнали това ,започваме да учим и да ни се инсталират ,възможно най-объркващи програми ,така че хубаво да си омажем "уиндоусите"

Един човек отишъл в поликлиниката и поискал да рецепцията номерче за доктор ОЧИ-УШИ

А човека попитал как може да няма като едно виждат очите ми ,други чуват ушите ми

Начинът да живееш е да не правиш нищо, действайки, а да правиш всичко, бидейки. Лао Дзъ