"Марихуана" (или истината за Индийския коноп)
- Borislav Uzunov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
"Марихуана" (или истината за Индийския коноп)
Може би някои от вас да са го чели, но за тези които не са, пускам този линк:
http://www.fenomenibg.com/modules/news/ ... storyid=98
Министерство на Звука
We are the Musicmakers
We are the Musicmakers
Де да беше само това.... За тях е важно да си им на кранчето: на ВиК, на Енерго, на Здравеопазване, на Телекома, на.... каквото се сетиш. Ако не си им на кранчето, си свободен човек.
WWW.RIFE.HIT.BG IT CAN BE DONE!
- Borislav Uzunov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Ivelin Braikov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Доколкото знам аз (от Ройтерс ако не се лъжа), в 11 щата е разрешен за използване като медикамент. Може би единственото резултатно средство при анорексия, а при десетки други заболявания и разстройства има огромен положителен ефект. Даже има и автомати, от които може да се купи по всяко време на денонощието!
Скоро и други ще се сетят...
Скоро и други ще се сетят...
What would you attempt to do if you know you could not fail?
- Dimitar Atanasov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
То за конопа добре, но мисля че конопа и индийския коноп са две ралични неща, както мака и опиумния мак, обикновенния тютюн и никотиана силвестрис, който всъщност се пуши.
Иначе в статията има и някой не дотам верни (направо грешни неща), например че това е единственото растени е полов диморфизъм...има и други такива, например някой борове, клекове и подобни, Както и при 10% от цветята
Иначе в статията има и някой не дотам верни (направо грешни неща), например че това е единственото растени е полов диморфизъм...има и други такива, например някой борове, клекове и подобни, Както и при 10% от цветята
- Borislav Uzunov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Vasil Nikolov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Re: "Марихуана" (или истината за Индийския коноп)
Да аз съм го чел, познавам и лекари мои приятели, които твърдят че да пушиш обикновени цигари е много по вредно отколкото да си свиеш по един джоинт на ден.В Англия е нещо нормално едно семейство през уикенда да си вземат малко марихуана, по евтино от алкохола им е тамBorislav Uzunov написа:Може би някои от вас да са го чели, но за тези които не са, пускам този линк:
- Dimitar Atanasov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Може, признавам че не въм се интересувал особено много, само колкото съм чел по книгите (ама то е предимно за употребата за пушенеBorislav Uzunov написа:Значи не си добре запознатamitko написа:То за конопа добре, но мисля че конопа и индийския коноп са две ралични неща...
- Borislav Uzunov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Нищо не бива да бъде криминализирано, всеки сам може да прецени какво е добро и какво не е добро за него, при условие че е нормално мислещ и достатъчно информиран.amitko написа:Може, признавам че не въм се интересувал особено много, само колкото съм чел по книгите (ама то е предимно за употребата за пушенеBorislav Uzunov написа:Значи не си добре запознатamitko написа:То за конопа добре, но мисля че конопа и индийския коноп са две ралични неща...). Отределено тютюна е по вреден, най-малкото заради необходимостта от по-голямо количество (особено цигарите). Лично аз съм на мнение че ако се легализира употребата на марихуана би могло да има само положителен ефект върху хората или трябва да се криминализира тютюна.
Министерство на Звука
We are the Musicmakers
We are the Musicmakers
- Dimitar Atanasov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
В същите тези Щати опитът да се криминализира алкохола доведе до създаването на най-мощната мафия.
Най-важното в статията въобще не е пушенето на марихуана, а пренебрегването на ценна и лесно достъпна суровина за енергетиката, химията и фармацевтиката и насочването на развитието на цялото човешко общество в погрешна посока, която неминуемо ни води към тежка криза.
Най-важното в статията въобще не е пушенето на марихуана, а пренебрегването на ценна и лесно достъпна суровина за енергетиката, химията и фармацевтиката и насочването на развитието на цялото човешко общество в погрешна посока, която неминуемо ни води към тежка криза.
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
...amitko написа:То за конопа добре, но мисля че конопа и индийския коноп са две ралични неща, както мака и опиумния мак, обикновенния тютюн и никотиана силвестрис, който всъщност се пуши.
Последно промяна от Ivan Rachev на Чет Ное 27, 2008 11:43 am, променено общо 1 път.
- Dimitar Atanasov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Evelina Milusheva
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Тя кризата вече е факт...Rumen Suvandjiev написа:В същите тези Щати опитът да се криминализира алкохола доведе до създаването на най-мощната мафия.
lyrical hardcore
Те кризите вече се симулират по същия начин, както конструкторите симулират електронните изделия преди да ги направят. Пускат сигнал с определени параметри на входа..... математически модел ..... излиза реакция на изхода. Даже човека, изготвил математическия модел на американската икономика май получи Нобелова награда. Така, че кризите са планирани и проиграни много преди настъпят, както и ползите за богатите и щетата за беднитеEvelina Milusheva написа:Тя кризата вече е факт...
WWW.RIFE.HIT.BG IT CAN BE DONE!