"Марихуана" (или истината за Индийския коноп)

Съобщение
Автор
Аватар
Borislav Uzunov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

"Марихуана" (или истината за Индийския коноп)

#1 Мнение от Borislav Uzunov »

Може би някои от вас да са го чели, но за тези които не са, пускам този линк:
http://www.fenomenibg.com/modules/news/ ... storyid=98
Министерство на Звука
We are the Musicmakers

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#2 Мнение от VITAN »

Де да беше само това.... За тях е важно да си им на кранчето: на ВиК, на Енерго, на Здравеопазване, на Телекома, на.... каквото се сетиш. Ако не си им на кранчето, си свободен човек.
WWW.RIFE.HIT.BG IT CAN BE DONE!

Аватар
Borislav Uzunov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#3 Мнение от Borislav Uzunov »

Рано или късно, порочната система ще рухне със страшна сила :smt033
Излезнал е втория епизод на филма Zeitgeist - Addendum (2008). Има го в Замунда.
Гледайте го, няма да съжалявате за отделеното време :wink:
Министерство на Звука
We are the Musicmakers

Аватар
Ivelin Braikov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#4 Мнение от Ivelin Braikov »

Доколкото знам аз (от Ройтерс ако не се лъжа), в 11 щата е разрешен за използване като медикамент. Може би единственото резултатно средство при анорексия, а при десетки други заболявания и разстройства има огромен положителен ефект. Даже има и автомати, от които може да се купи по всяко време на денонощието!
Скоро и други ще се сетят...
What would you attempt to do if you know you could not fail?

Аватар
Dimitar Atanasov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#5 Мнение от Dimitar Atanasov »

То за конопа добре, но мисля че конопа и индийския коноп са две ралични неща, както мака и опиумния мак, обикновенния тютюн и никотиана силвестрис, който всъщност се пуши.

Иначе в статията има и някой не дотам верни (направо грешни неща), например че това е единственото растени е полов диморфизъм...има и други такива, например някой борове, клекове и подобни, Както и при 10% от цветята

Аватар
Borislav Uzunov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#6 Мнение от Borislav Uzunov »

amitko написа:То за конопа добре, но мисля че конопа и индийския коноп са две ралични неща...
Значи не си добре запознат :wink:
Министерство на Звука
We are the Musicmakers

Аватар
Vasil Nikolov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: "Марихуана" (или истината за Индийския коноп)

#7 Мнение от Vasil Nikolov »

Borislav Uzunov написа:Може би някои от вас да са го чели, но за тези които не са, пускам този линк:
http://www.fenomenibg.com/modules/news/ ... storyid=98
Да аз съм го чел, познавам и лекари мои приятели, които твърдят че да пушиш обикновени цигари е много по вредно отколкото да си свиеш по един джоинт на ден.В Англия е нещо нормално едно семейство през уикенда да си вземат малко марихуана, по евтино от алкохола им е там :wink:

Аватар
Dimitar Atanasov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#8 Мнение от Dimitar Atanasov »

Borislav Uzunov написа:
amitko написа:То за конопа добре, но мисля че конопа и индийския коноп са две ралични неща...
Може, признавам че не въм се интересувал особено много, само колкото съм чел по книгите (ама то е предимно за употребата за пушене :) ). Отределено тютюна е по вреден, най-малкото заради необходимостта от по-голямо количество (особено цигарите). Лично аз съм на мнение че ако се легализира употребата на марихуана би могло да има само положителен ефект върху хората или трябва да се криминализира тютюна.

Аватар
Borislav Uzunov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#9 Мнение от Borislav Uzunov »

amitko написа:
Borislav Uzunov написа:
Може, признавам че не въм се интересувал особено много, само колкото съм чел по книгите (ама то е предимно за употребата за пушене :) ). Отределено тютюна е по вреден, най-малкото заради необходимостта от по-голямо количество (особено цигарите). Лично аз съм на мнение че ако се легализира употребата на марихуана би могло да има само положителен ефект върху хората или трябва да се криминализира тютюна.
Нищо не бива да бъде криминализирано, всеки сам може да прецени какво е добро и какво не е добро за него, при условие че е нормално мислещ и достатъчно информиран.
Министерство на Звука
We are the Musicmakers

Аватар
Dimitar Atanasov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#10 Мнение от Dimitar Atanasov »

Да де, просто всичко трябва да бъде равнопоставено

Аватар
Rumen Suvandjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#11 Мнение от Rumen Suvandjiev »

В същите тези Щати опитът да се криминализира алкохола доведе до създаването на най-мощната мафия.
Най-важното в статията въобще не е пушенето на марихуана, а пренебрегването на ценна и лесно достъпна суровина за енергетиката, химията и фармацевтиката и насочването на развитието на цялото човешко общество в погрешна посока, която неминуемо ни води към тежка криза.

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#12 Мнение от Ivan Rachev »

amitko написа:То за конопа добре, но мисля че конопа и индийския коноп са две ралични неща, както мака и опиумния мак, обикновенния тютюн и никотиана силвестрис, който всъщност се пуши.

Иначе в статията има и някой не дотам верни (направо грешни неща), например че това е единственото растени е полов диморфизъм...има и други такива, например някой борове, клекове и подобни, Както и при 10% от цветята
... :D учен си бива ли така :wink: , има европейска конвенция за наркотиците и там пише точно как стоят нещата от-до . . разликата между сортовете е пренебрежимо малка. "Индийски" коноп не означава нищо , и не става въпрос за диморфизам а за факта , че растението само определя кога и какво да бъде според броя и някои други особености свързани с разстeжа и цъфтежа му ... а и много по-важното в статията е съвсем друго .
Последно промяна от Ivan Rachev на Чет Ное 27, 2008 11:43 am, променено общо 1 път.
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Аватар
Dimitar Atanasov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#13 Мнение от Dimitar Atanasov »

Ivan Rachev написа:. :D учен си бива ли така :wink:
Да, ама "учен" по друго, ама както и да е.

Аватар
Evelina Milusheva
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#14 Мнение от Evelina Milusheva »

Rumen Suvandjiev написа:В същите тези Щати опитът да се криминализира алкохола доведе до създаването на най-мощната мафия.
Най-важното в статията въобще не е пушенето на марихуана, а пренебрегването на ценна и лесно достъпна суровина за енергетиката, химията и фармацевтиката и насочването на развитието на цялото човешко общество в погрешна посока, която неминуемо ни води към тежка криза.
Тя кризата вече е факт...
lyrical hardcore

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#15 Мнение от VITAN »

Evelina Milusheva написа:Тя кризата вече е факт...
Те кризите вече се симулират по същия начин, както конструкторите симулират електронните изделия преди да ги направят. Пускат сигнал с определени параметри на входа..... математически модел ..... излиза реакция на изхода. Даже човека, изготвил математическия модел на американската икономика май получи Нобелова награда. Така, че кризите са планирани и проиграни много преди настъпят, както и ползите за богатите и щетата за бедните :idea:
WWW.RIFE.HIT.BG IT CAN BE DONE!

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”