Слушалки за iPhone?
Слушалки за iPhone?
Здравейте всички!
Наскоро се сдобих с айфон, но за съжаление в комплекта има хендсфри...което не става за музика, а аз си търся слушалки!...та си мислих, че точно тук е мястото, на което ще изкочат най-интересни предложения. Слушалките трябва да са с 3.5 мм букса и да са без чупка преди буксата, иначе няма да влезнат.
Благодаря предварително за всяко предложение!
Наскоро се сдобих с айфон, но за съжаление в комплекта има хендсфри...което не става за музика, а аз си търся слушалки!...та си мислих, че точно тук е мястото, на което ще изкочат най-интересни предложения. Слушалките трябва да са с 3.5 мм букса и да са без чупка преди буксата, иначе няма да влезнат.
Благодаря предварително за всяко предложение!
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Re: Слушалки за iPhone?
Виж V-Moda Vibe Duo
- nikikoz
- има опит
- Обратна връзка:
моя съвет към теб
за 19 лева се продава преходник за Айфон. С него става възможно ползването на всякакви слушалки с нормален жак, аз лично ти препоръчвам Зенхайзер или АКГ, аз на моя АйПод съм със Зенхайзер МПХ 200 и съм адски доволен. Усоех
- nikikoz
- има опит
- Обратна връзка:
ми какво да ти кажа
само като гледам фирмите на които си се спрял не мисля че това е правилния избор. В Техномаркет има цял стелаж на АКГ, вземи си телефона и отиди на място да си избереш, не си губи времето с некви измислени фирми...от мен толкова
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Re: Iphone
Ще споделиш ли с какви слушалки слуша айФона че шумеше ?radiomaster написа:Има голяма вероятност ако харесате маркови качествени слушалки в ценови клас 200~700 лв да се разделите с iphone. Крайното му стъпало внася много шум . При ipod разновидностите нещата са по добре реализирани .
Тоест купуването на много скъпи слушалки точно за слушане на айфон е обречено начинание . Чувал съм 5. А4Tech MK-620 - 15 лв (в много краен случай...) един познат ги възхвалява като с най якия БАС .
Много зависи кой какво търси и какво харесва . Според същия мой познат тапите трябва да струват максимум 30 лв и аз съм абсолютен глупак, защото съм дал повече за някакви си измислени shure SE

П.П. не се безпокой, тук не мислим като приятеля ти

-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Borislav Stankov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Моя Айфон не шуми 

Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.

CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!

CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!
да бе
кой си измисли, че iphone шуми ... няма такава работа. Пее си като славейче в гората