êðàéíî ñòúïàëî technics
-
AdsBot [Google]
êðàéíî ñòúïàëî technics
Çäðàâåéòå, èíòåðåñóâà ìå çàñëóæàâà ëè ñè äà ñè âçåìà êðàéíî ñòúïàëî Òechnics SU-8022, ìàé å îò 79ã. ìîäåë íî ìå çàèíòðèãóâà öåíàòà îò 160ëâ. Âúîáùå êàêâà å ðàçëèêàòà ìåæäó óñèëâàòåëèòå îò îíåçè ãîäèíè è äíåøíèòå, ÷óâàë ñúì ÷å äíåøíèòå íå ñòðóâàò.
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Абе то и тогавашните не са стока,ама са по добре от сега.
Тогава са стрували повечко кинти и хората са сложили едно-друго вътре.
Ще уточня няколко недостатъка на усилвателите,които аз наричам ширпотреб-доста широко понятие-такива има и по над 2000 лева.
1.Лошо оразмерен захранващ блок-слаб трансформатор и малки фитриращи капацитети-хората гонят печалба,к'во сега?
2.Стандартна схема клас АВ с малък ток на покой-същите хора си вързват гащите заради лошата термостабилизация,най вероятно
.
3.Малък охлаждащ радиатор за крайните транзистори.
3.Недобра схемотехника на входният селектор.
4.Тонкоректора е под всякаква критика,ако има байпас е със обикновен ключ.
Има поне още толкова,ама и тия са достатъчни.
Аз не бих дал нито лев за такова нещо,но всеки прави сам избора си,това си е мое мнение
Тогава са стрували повечко кинти и хората са сложили едно-друго вътре.
Ще уточня няколко недостатъка на усилвателите,които аз наричам ширпотреб-доста широко понятие-такива има и по над 2000 лева.
1.Лошо оразмерен захранващ блок-слаб трансформатор и малки фитриращи капацитети-хората гонят печалба,к'во сега?
2.Стандартна схема клас АВ с малък ток на покой-същите хора си вързват гащите заради лошата термостабилизация,най вероятно
3.Малък охлаждащ радиатор за крайните транзистори.
3.Недобра схемотехника на входният селектор.
4.Тонкоректора е под всякаква критика,ако има байпас е със обикновен ключ.
Има поне още толкова,ама и тия са достатъчни.
Аз не бих дал нито лев за такова нещо,но всеки прави сам избора си,това си е мое мнение
5853 Labs
SE valve amps.

SE valve amps.