...който има желание да го чуе , записване за слушане на лични или 0889626590
Етер 7.2 - слушане
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Етер 7.2 - слушане
...който има желание да го чуе , записване за слушане на лични или 0889626590
- Angel Gekov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
-
- има известен опит
- Обратна връзка:
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Да, но само при положение, че човек ходи на църква само заради "иконостасчето"Sasho Tashov написа:Такива посещения могат да заменят традиционното ходене на църква. Така и така почваш да вярваш, така и така търсиш място, където да си оставиш парите за благородната кауза.... Иво, мисли за изработката на иконостасче
.

- Borislav Uzunov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Vasil Nikolov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Имах щастието, благодарение любезната покана на Иван Рачев, да чуя последните Етери.
Това е една много сериозна и стойностна българска разработка. Не се съмнявам, че ще бъде силен конкурент на световния пазар.
За първи път на тези колони чувам ясно изразени ефекти, които при други липсват или са само загатнати. За първи път чувам толкова голяма локализация на музикални инструменти. За дребните ми забележки не си заслужава да говоря.
Впечатлението е забележително. Просто трябва да се чуе.
Това е една много сериозна и стойностна българска разработка. Не се съмнявам, че ще бъде силен конкурент на световния пазар.
За първи път на тези колони чувам ясно изразени ефекти, които при други липсват или са само загатнати. За първи път чувам толкова голяма локализация на музикални инструменти. За дребните ми забележки не си заслужава да говоря.
Впечатлението е забележително. Просто трябва да се чуе.
五郎
- Vasil Nikolov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Momchil
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Тъкмо се прибрах във Варна .
Бях на гости първо на Иво и след това на Боби ......
Всичките 10 часа пътуване и всякакви подобни премеждия си заслужаваха определено !
Невероятни неща обзеха главата ми събота , които продължиха поне за мен до ранни зори във Боби на новия му грамофон .
Трудничко ми е да си събера мислите и да осмисля какво чух и при двамата домакини .
Благодаря ви , за преживяването . Накарахте ме да се почуствам много добре , припомнихте ми с какво всъщност съм се захванал и какво е възможно да се получи при мен .....

Много хора мислят ,че не работя по моите колоните и че съм зарязал проекта ми !
Само ще кажа ,че това въобще не е така и че скоро преминавам към съществената част.
Поздрави : Момчил
Бях на гости първо на Иво и след това на Боби ......
Всичките 10 часа пътуване и всякакви подобни премеждия си заслужаваха определено !

Невероятни неща обзеха главата ми събота , които продължиха поне за мен до ранни зори във Боби на новия му грамофон .
Трудничко ми е да си събера мислите и да осмисля какво чух и при двамата домакини .
Благодаря ви , за преживяването . Накарахте ме да се почуствам много добре , припомнихте ми с какво всъщност съм се захванал и какво е възможно да се получи при мен .....

Много хора мислят ,че не работя по моите колоните и че съм зарязал проекта ми !
Само ще кажа ,че това въобще не е така и че скоро преминавам към съществената част.
Поздрави : Момчил
- Steliyan Stoyanov
- има известен опит
- Обратна връзка: