Заслужава ли си Сд плейър на втора ръка?
-
devil90
Заслужава ли си Сд плейър на втора ръка?
Искам да ви попитам заслужава ли си сд плейър на втора ръка около 150 лева. ще свири ли въобще.
В момента имам ДВД плейър на pioneer DV600 идеален е за филми и други, но самото звучене през стерео аналоговия изход нещо не ми допада. За това смятам да мина на Сд плейър специално за музика.
Та от въпросният модел на DVD Player Pioneer DV600 мога ли да търся по - качествен CD player като звук на втора ръка за около 150 лева?
В момента имам ДВД плейър на pioneer DV600 идеален е за филми и други, но самото звучене през стерео аналоговия изход нещо не ми допада. За това смятам да мина на Сд плейър специално за музика.
Та от въпросният модел на DVD Player Pioneer DV600 мога ли да търся по - качествен CD player като звук на втора ръка за около 150 лева?
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Re: Заслужава ли си Сд плейър на втора ръка?
До вчера беше готов да отделиш 700 лева ...devil90 написа:Искам да ви попитам заслужава ли си сд плейър на втора ръка около 150 лева. ще свири ли въобще.
Та от въпросният модел на DVD Player Pioneer DV600 мога ли да търся по - качествено нещо като звук на втора ръка за около 150 лева?
-
devil90
- Nikolay Savov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
а
Старите устройства се отличават от новите по теглото си!!!
Старите тежат ,защото вътре материалите са истински, Не някакви алтернативни уж модерни и много по евтини ,които се чупат през 2 месеца.
Да ,заслужава си покупката на втора ръка плеър ,като единственото ,което може да се наложи да бъде сменено е оптиката , а това го може всяко хлапе
. Струва около 20тина лева и можеш да си я поръчаш от интернет. Просто като отвориш плеъра виж какво пише върху нея. Нещо от рода на KSS-210A (в случая оптика на Sony).
Мой личен съвет. Рискувай малки суми и се учи спокоен, в противен случай страхът ти ще блокира желанието за растеж.
Старите тежат ,защото вътре материалите са истински, Не някакви алтернативни уж модерни и много по евтини ,които се чупат през 2 месеца.
Да ,заслужава си покупката на втора ръка плеър ,като единственото ,което може да се наложи да бъде сменено е оптиката , а това го може всяко хлапе
Мой личен съвет. Рискувай малки суми и се учи спокоен, в противен случай страхът ти ще блокира желанието за растеж.
- nikikoz
- има опит

- Обратна връзка:
мое мнение
да заслужава си пък и честно казано не виждам алтернатива (за разумна сума) ако човек иска да слуша хубав звук. Да има риск при поупката но този риск го има при всички положения и не мисля, че при покупка втора ръка на хубава машина риска да се развали е много по-голям от този при покупка на нов ефтин плеър...успех
- Lozanov
- има опит

- Обратна връзка:
Във връзка със забележката на Нанко.
Покупката на плеар втора употреба си заслужава, но само в случаите, в които се копува скъпа машина. Преимуществото е че в човек ще може да си закупи свирещ плеар от висок клас на цени, за които в магазина в най добрият случай ще получи посредствен продукт, а същевременно прескача пътя извървян от мното от нас , а именно, да направи подробно проучване на пазара на свой гръб /джоб/
и подобно на мен в годините да се окаже собственик на десетина плеара раздадени на близки и познати
Същевременно скъпата машина втора ръка държи цена и е лесен за продаване в последствие на парите на които е закупен /а понякога и по скъпо/
Скъпите машини втора ръка, обиктовено са доста по запазени /има защо
/
Също така, при необходимост от ремонт /нещо от което няма застраховка/, е доста по смислено да се налеят пари в продукт , който все пак има някаква стойност, вместо стойността на ремонта да бъде на 50 процента от стойността на самата машина , без това да води до подобряване на параметрите и.
Същевременно, при покупката на скъп плеар е хубаво, човек или да е запознат с моделите и евентуалните проблеми, които могат да му създадат, както и с качествата които имат като краен продукт, или да ползва консултацията на човек който е в час с тази техника. Просто има скъпи машини които свирят по-добре /или зле/ в една и съща ценова категория.
Споделям личните си наблюдения без да се опитвам да ги налагам на когото и да било.
Покупката на плеар втора употреба си заслужава, но само в случаите, в които се копува скъпа машина. Преимуществото е че в човек ще може да си закупи свирещ плеар от висок клас на цени, за които в магазина в най добрият случай ще получи посредствен продукт, а същевременно прескача пътя извървян от мното от нас , а именно, да направи подробно проучване на пазара на свой гръб /джоб/
Скъпите машини втора ръка, обиктовено са доста по запазени /има защо
Също така, при необходимост от ремонт /нещо от което няма застраховка/, е доста по смислено да се налеят пари в продукт , който все пак има някаква стойност, вместо стойността на ремонта да бъде на 50 процента от стойността на самата машина , без това да води до подобряване на параметрите и.
Същевременно, при покупката на скъп плеар е хубаво, човек или да е запознат с моделите и евентуалните проблеми, които могат да му създадат, както и с качествата които имат като краен продукт, или да ползва консултацията на човек който е в час с тази техника. Просто има скъпи машини които свирят по-добре /или зле/ в една и съща ценова категория.
Споделям личните си наблюдения без да се опитвам да ги налагам на когото и да било.
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
devil90
Това ще свири ли по - добре от всеки ДВД плейър, който се продава масово на пазара. Имам Pioneer DV600 купих го за 300 лева, но е ДВД плейър. За това питам от него по - добре ли ще свирне?
http://shankoaudio.com/4/9/120.html
или това
http://shankoaudio.com/4/9/241.html
http://shankoaudio.com/4/9/120.html
или това
http://shankoaudio.com/4/9/241.html
- nikikoz
- има опит

- Обратна връзка:
препоръка
ако идеята и е да свири по добре от ДВД/то това е лесно но ако искаш хубав плеър това е друг въпрос...виж тук:
http://www.lark-bg.com/cd/cd.html
има интерсни неща от маранц (65) от Сони (555ЕСД)...успех
http://www.lark-bg.com/cd/cd.html
има интерсни неща от маранц (65) от Сони (555ЕСД)...успех
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
devil90
Мен ме притеснява и друго, защо все по - малко и по - малко произвеждат нови СД плейъри ? Поне така съм забелязъл. ДВД плейърите ги има навсякъде, а Сд тата които са специално за музика доста по - малко разнообразие.
Да не би да ги спират ?
Отделно си харесах от Lark Bg един сд плейър на сони, да се надявам, че не е като новите боклуци.
Да не би да ги спират ?
Отделно си харесах от Lark Bg един сд плейър на сони, да се надявам, че не е като новите боклуци.
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
devil90