STUDIO 2 усилвател

Съобщение
Автор
anticop
има опит
има опит
Обратна връзка:

STUDIO 2 усилвател

#1 Мнение от anticop »

Някой знае ли нещо за този усилвател? Знам само, че е 2x35 вата и могат да се пускат 4 колони на него.И струва ли си пълен бартер за DIY пасивен суббас.Баса е китайски двунамотъчен 12", към 150 вата е.И имайки предвид че не съм го смятал свири очудващо добре.

П.П. Не ми трябва за сериозно озвучаване-имам ресивър 5x100 вата, но искам да си сложа и нещо в стаята ми.

kd503

#2 Мнение от kd503 »

аз имам такъв клати здраво въпреки че 35 не е кой знае колко си ги оправдава

kd503

#4 Мнение от kd503 »

зависи от гледната точка на мен не ми е зле :D

Аватар
Anakin
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#6 Мнение от Anakin »

щом е китайски съба зимай да не ти пука тоя амп като нищо ще свири по добре от ресивара ти в стерео режим :D

Аватар
velinski
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#7 Мнение от velinski »

Студио-2 ми беше първият "HI-FI" усилвател :D

Въпреки, че имам топли чувства към него, звукът и изпълнението му като монтаж са ужасни :) Моят претърпя жесток тунинг - бяха изхвърлени всички филтри, входове, корекции, бяха сменени кондензаторите, преправено захранването и сменени крайните транзистори с подбрана японска двойка, преди да засвири като хората :)

Като схема - крадена вариация на Quad, естествено, но сделана некачествено :)

Така че относно замяната - помисли от кое имаш нужда повече - и двете като звук са пръчки :)
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES

Astrall

#8 Мнение от Astrall »

Определено няма смисъл от китайски говорители, отначало почнах с такива и се залъгвал, че свирят много добре, в последствие разбрах че нямам никакав смисъл от размазан басс, което е 100% сигурно. Взех си един ТВМ нищо че са малко по скъпи просто разликата е огромна. Ако искаш вярвай но един 8 инчов ARN-226-07/8, ще свири сто пъти по добре. Успех

kd503

#9 Мнение от kd503 »

все пак се съгласихте че усилвателя чисто класичко транзисторно стъпало и със сигурност пее по добре от масата евтини китайски чипчета :wink:
е някой корекци са неизбежни но с лек тунинг струва аз поне много му се радвам :D

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#10 Мнение от Ivan Rachev »

kd 503 nqkolko du6i se opitaha suvsem inteligentno ,vuzpitano i argumentirano da obqsnqt 4e tozi usilvatel ne sviri i v bukvalniqt i prenosniqt smisal :wink: ,zabludata ti otnosno integralnite shemi se dulji mojebi na fakta 4e ne si slu6al nikoga dobre napraven usilvatel s integrali primerno kato Gainclona na Progresor,kato dobavim i tova 4e si sobstvenik na Studio 2 ne e trudno da se dosetq za6to nosi6 ot 7-dem kladenci voda za da dokaje6 4e se pak ne e tolkova lo6...s koeto 6te zabludi6 eventualno nqkoi kato Anticop :wink:
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#11 Мнение от Stefan Stefanov »

alnico, моля те да пишеш на кирилица!

kd503, ако мислиш, че Студио свири добре ела на някоя среща или пък го сравни с който и да е Gainclone.
Да не споменавам "малкия слон от Странджа планина" :lol: на alnico, който с 2Х3,5 (не 2Х35!) вата и чувствителните колони изпълни с брилянтен звук стаята с 20 човека!

Аватар
kiki2002
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Идея

#12 Мнение от kiki2002 »

То се е видяло , че човека трябва да чуе музика на лампов усилвател
а после може да си прави теории , та ако може да вземе и да се обади по телефона и да дойде да чуе за какво иде реч .
ДОПЪЛНЕНИЕ АКО НЯКОЙ ИМА КИРИЛИЦА ЗА 64 БИТОВ WINDOWS ТО НЕКА ДА ПОМАГА А НЕ ДА СИ ТРАЕ , за това става въпрос .
Последно промяна от kiki2002 на Сря Фев 16, 2005 8:28 am, променено общо 3 пъти.

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#13 Мнение от Ivan Rachev »

tva me e posledniqt post na latinica,borq se edin mesec da pusna fonetika na tozi windows i osven 4e ne uspqh sega ako iskam fonetika trqbva da go preinstaliram :( ....po4vam da se mu4a direktno na kirilica o6te vudnuj se izvinqvam :wink:
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Miroslav Danov
трупа сериозен опит
трупа сериозен опит
Обратна връзка:

#14 Мнение от Miroslav Danov »

Ей, много ме е яд че трябваше да тръгвам и не чух хорните с тоя слон. Но и със Зена на Кирилов звучаха доста живо.

Алнико, ако не си пробвал кирилица с http://www.download.bg/prg_view.php?id=10898 - опитай.

kd503

#15 Мнение от kd503 »

ирилицата никак не е лоша
:D
добре де за "чипчета имам предвид масовите тда, та и други подобни до 10лв с изключение 7294 8O
пък сериозна апаратура за съжеление няма къде да слушам :cry:
обаче студиото ми свири по добре от техникс ех100(проверено)

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”