Относно добрия тон във Форума

Съобщение
Автор
Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Относно добрия тон във Форума

#1 Мнение от Daniel Petrov »

Да,наистина последните няколко дни страстите се поразпалиха :)
(меко казано)
Искам да апелирам към всички във Форума:
Моля,бъдете коректни един към друг!
Тук се получиха доста глупави ситуации,когато хора,без да са виждали(и чували!) дадена DIY апаратура започнаха да раздават "компетентни" мнения за това как тя свири.
Не визирам А+Б конкретно :)
Имаше изказвания и за апаратурата на Иво и други изцепки от подобно естество.
Хора без сериозни доводи в подкрепа на своите твърдения,които в един момент,нямайки какво да кажат,започнаха да се заяждат,ей така за спорта явно.
Глупаво е,глупаво е и да им се обръща внимание,още по глупаво е да се оставят да правят каквото си искат.
Доста от хората тук целенасочено,за ИДЕЯТА,отделяйки някакви средства от не знам и аз откъде,продължават да правят нещо!
И по тоя начин вадят тая затънала държава от изолацията,в която е попаднала.
Това,което стана през последните дни е подигравка с техния труд.
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

Аватар
Dimitar Atanasov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#2 Мнение от Dimitar Atanasov »

Просто нека човек по някога да си замълчава, въпреки че това което чете не му допада ...

Истината е субективно нещо. Само ще напомня две твърдения от логиката изразени с прости думи...

Th. на Гьодел
Всяко непротиворечащо си твърдение е изводимо от подходяща система от аксиоми.

Lema на Бурбаки.
За всяка система от аксиоми съществува трърдение което не може да се изведе от нея.

Надявам се, че никой няма да ги оспорва ... :) и гогато някой прочете нещоо което не му харесва, просто може да си ги припомни. Това винаги важи и за двете страни в даден бъдещ спор.

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

СИМУЛАЦИИ

#3 Мнение от Kiril Kirilov »

Принципно е много лесно да изкараш гадна симулация. От сниманите екрани не е ясно с какви стойности е схемата. Много лесно би могло с грешни стойности да се извади от равновесие моста и да отгърми с големи стойности на клирфактора...
Или за А-то да свалиш тока на сигналния транзистор и той да "удари коляно в земята" ...

Аватар
Rumen Suvandjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#4 Мнение от Rumen Suvandjiev »

Напълно подкрепям идеята.
Аз съм както за добрия тон, така и против всякакви опити да се клевети или омаловажава това, което друг е постигнал.
Като не ти харесва - направи по-добро!
Тогава можеш да отправиш предизвикателство - задължително с прослушване. Друг начин НЯМА!
От това всички можем само да спечелим!

QUATTRO

#5 Мнение от QUATTRO »

Съгласен съм с вас, наистина не е коректно да се подграваш с труда на хората но нека и не се подиграваме с труда на онези които именно с труд са отелили пари за некое СМЕШНО Денонче което щяло да оправи настроението на някои хора в клуба.
С този пост се извинявам на засегнатите от мои предишни постове във форума, надявам се извиненията ми да бъдат приети

Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#6 Мнение от Daniel Petrov »

petarbg7 написа: Не съм чел причината за бана на quad и не мога да коментирам дали е правилно или не, но съм сигурен че не е нужно да се пада на същото ниво за да се реши проблема.
Виж сега,онзи ....(слагам многоточие,за да не употребя кръчмарски термин),та онзи идиот пордължава да влиза като гост и да пише глупости тук.
Ти какво би направил?
Ще дадеш и другата буза ли?
За да не падаш на същото ниво...
Или да стоим с Иво цяла нощ пред компютрите,че своевременно да трием
глупостите,които пише,за да се съблюдава добрият тон?
Е,не мислиш ли,че малко прекаляваш с добронамереността?
Иво правилно отбеляза:
Форума е частен!
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#7 Мнение от Ivan Rachev »

:mrgreen: :js Петре името на сайта е точно такова каквото са решили хората които са го създали...и се пише DIY а не DIN.Aванта можеш да изкараш от форума ако имаш се пак някакъв потенциал да направиш нещо сам,страхувам се че ти нямаш такива възможности и си просто плащач от консуматорското общество и дори се чудя защо се пунеш толкова...искренно се надявам да си донесеш някой ден Динаудио-то за да го сравниме с някои озвучителни тела правени от хора от сайта
:wink:
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#8 Мнение от Stefan Stefanov »

Хей, пак ли започвате?
Тук е ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ, дори не е Flame wars.
Не разбрахте ли, че никой не печели от подобни караници.
Достатъчно сте интелигентни за да се държите като зрели хора, а не да се джфкате за глупости и да пълните форума с глупости.

monistiya

едно въпросче за някой който не обича да плямпа глупости

#9 Мнение от monistiya »

Наскоро един приятел си купи комплект dynaudio monitor BM5 ЗАБЕЛЕЖКА НЕ BM5 MK,а чисти монитори BM5 бях чувал невероятни неща за dynaudio но за мое учудване те свиреха отвратително като променяха гласът и ниските струнни инструменти ниския щтраих като го пресмесваха с едно боботене необичаино за колони от 1140 лева.Вмомента приятелят ми свири с Маранц -ampl.=PM48 възможно ли от усилвателят да свирят така кофти и какъв усилвател трябва да си вземе за да свирят нормално като за dynaudio.

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: едно въпросче за някой който не обича да плямпа глупости

#10 Мнение от Stefan Stefanov »

[quote:c48413b43a="monistiya"]Наскоро един приятел си купи комплект dynaudio monitor BM5 ЗАБЕЛЕЖКА НЕ BM5 MK,а чисти монитори BM5 бях чувал невероятни неща за dynaudio но за мое учудване те свиреха отвратително като променяха гласът и ниските струнни инструменти ниския щтраих като го пресмесваха с едно боботене необичаино за колони от 1140 лева.Вмомента приятелят ми свири с Маранц -ampl.=PM48 възможно ли от усилвателят да свирят така кофти и какъв усилвател трябва да си вземе за да свирят нормално като за dynaudio.[/quote:c48413b43a]

Как определи че това е точно за тук, може ли да ни осветлиш?
Това утре го трия!

Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#11 Мнение от Daniel Petrov »

Явно човека не прави разлика между добър тон и добър звук ....
:mrgreen:
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

monistiya

#12 Мнение от monistiya »

Предполагах ,че ще можеш да ми помогнеш в изборът на усилвател ,но като гледам май наистина не съм попаднал на точния човек е извинявам се за безпокоиството което съм ви причинил повече няма да ви досаждам.ДОТУК С ДОБРИЯ ТОН А АКО ТОВА НА СНИМКАТА Е ЧОВЕКА КОЙТО НАПИСА ТЕЗИ ИЗРЕЧЕНИЯ СЕ РАДВАМ ЧЕ НЕ МИ Е ОТГОВОРИЛ.До скоро.

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#13 Мнение от Stefan Stefanov »

[quote:e81744e3c0="monistiya"]Предполагах ,че ще можеш да ми помогнеш в изборът на усилвател ,но като гледам май наистина не съм попаднал на точния човек е извинявам се за безпокоиството което съм ви причинил повече няма да ви досаждам.ДОТУК С ДОБРИЯ ТОН А АКО ТОВА НА СНИМКАТА Е ЧОВЕКА КОЙТО НАПИСА ТЕЗИ ИЗРЕЧЕНИЯ СЕ РАДВАМ ЧЕ НЕ МИ Е ОТГОВОРИЛ.До скоро.[/quote:e81744e3c0]

Не знам за кой говориш, но дори и да ти помогнем в избора на усилвател определено няма да е в тази тема! :twisted:
Преди да пишеш се ориентирай коя тема за какво е!
Това за снимката ми намирисва на лична обида, независимо към кого е насочено! Така че си заслужи вече един жълт картон. При втори следва бан!
До скоро и успех!

monistiya

#14 Мнение от monistiya »

Извинявай шефче не съм искал да те обидя лично,но ако трябва да бъда искрен много смешно безмислени ми се сториха всички писаници в тази тема и исках просто някои да ми помогне в избора на усилвател наистина възможно е и аз да не съм попаднал на точния форум от скоро имам интернет и още не съм на ти с нещата колкото до жълтите и червените картони не ме притесняват ни най-малко важното е да вършим работа.Аре и ако ви се раздават картони давайте пък има форуми бол ще си пишем във друг форум.Чао и не бъди толкова тънкоубиден все пак сме хайфисти ако не звучи много наперено нали ???

Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#15 Мнение от Daniel Petrov »

Ти не можа ли да стоплиш, че във форума има раздели, а ти ИЗОБЩО НЕ СИ В НУЖНИЯ!
???
Ивинявай, ама това, че отскоро имаш интернет не е оправдание
Явно отдавна НЯМАШ С КАКВО ДА МИСЛИШ!
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”