Ми дайте да се организираме някоя вечер за бирите...

freestate написа:По отношение на ЕС: по-добре ще е да сме в ЕС. Такова е международното положение. Целта на ЕС е да се изгради икономика, която да може да се сравнява с тази на САЩ. По този начин ще има 2 силни международни иконимики и ако ЕС е достатъчно силна като икономика и външна политика ще може да ограничи намесата на САЩ из света... за САЩ и външната политика не ми се продължава, че...![]()
Я сега да те питам.. Политик си. С кофти минало. Подсъдимо минало и имаш много пари за пране. Сега си представи, че всичките или поне 97% от политиците са в същото положение..Като наистина нямат вариант да подобрят положението в страната (което няма как да стане в сегашната МЕЖДУНАРОДНА обстановка (има все по-малко граници) ако не се присъедим към ЕС) по пътя на "предаване управлението на една европейска организация" си изпират парите. След като са със законен бизнес и са предали управлението на европейската организация ЕС кво си мислиш, че ще правят? Ще продължават да се правят на клоуни при положение, че са инвестирали в най-печелившия бизнес в страната? На власт след влизането ни в ЕС, след около 5 / 6 години не вярвам да има много от сегашните политици. От сегашните най-много да останат онзи малък процент свестни.Edgecrusher написа:freestate написа:По отношение на ЕС: по-добре ще е да сме в ЕС. Такова е международното положение. Целта на ЕС е да се изгради икономика, която да може да се сравнява с тази на САЩ. По този начин ще има 2 силни международни иконимики и ако ЕС е достатъчно силна като икономика и външна политика ще може да ограничи намесата на САЩ из света... за САЩ и външната политика не ми се продължава, че...![]()
Аз пък не мисля,че ще е по-добре да сме в ЕС!
Да,целта на ЕС наистина е изграждането на икономика,съпоставима с тази на САЩ,но нашият принос какъв ще е?Ще допринесем с развитата ни индустрия ли?С невероятната ни икономика ли?Не мисля!!! Едва ли това са критериите,които ще определят нашето присъединяване.Ние ще сме кошче за отпадъциТова трябва да ни е ясно,още повече,че сме управлявани от "гъзоблизци",които ще дадат мило и драго само и само да се "сложат" както трябва на новите ни "повелители"
Ние сме и ще си останем марионетки,точно защото сме овце,които не са съумяли да създадат адекватно общество,което да може да претендира да бъде равноправен член,редом със страни като Германия,Франция и т.н. Ние точно чакаме да ни "оправят" (както каза някой по-напред в темата),точно както една овца чака да бъде подстригана.За това се и заблуждаваме,че влизайки в ЕС ще тръгнем нагоре....съмнявам се!Освен,че си се осираме сега сами вътре в държавата,после ще започнат да ни осират и отвън.
Наистина,темата си е за бира!![]()
Хайде,кога...къде...???
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост