Като видиш снимките ще се ориентираш за мащаба на "събитието" и ще разбереш защо е най- добре това да се случва в хмм... по- голяма работилница.
моля още снимки около процесаLZ написа:Ето малко визуално инфо за събитието.
Надявам се Владо (Dgd) да няма нищо против.
Като бързаш толкова защо не вземеш ти да я напишеш,само че нищо няма да излезе и ще се наложи само ти да си я четеш,така че кротувай си там и без да пришпорваш нещатаMcBright написа:"козата" да не крие мат'ряла![]()
![]()
, давайте да го вдими за какво става реч.
Да бях дошъл, до сега да съм пренаписал въпросната статия 20 пъти поне. Тея дето ходиха, нали за това ходиха, да пишат бързо и всичко.
Ами да, ако бях я писал аз, да беше станала 10 пъти. Казвам писал, тъй като в началото уговорката беше ДГД да каже какво да се пише (вероятно да диктува или нещо от сорта) а пък тези които пишат бързо, да напишат статията. До колкото си спомням майстора каза, че пише бавно и няма нерви да отдели три тона време за да напише статиятаsylis написа: Като бързаш толкова защо не вземеш ти да я напишеш,само че нищо няма да излезе и ще се наложи само ти да си я четеш,така че кротувай си там и без да пришпорваш нещата
Абе в общи линии си схванал идеята, ма никой не е казвал, че статията ще се пише в работилницата едновременно със работата по залепването на фурнира...McBright написа:Ами да, ако бях я писал аз, да беше станала 10 пъти. Казвам писал, тъй като в началото уговорката беше ДГД да каже какво да се пише (вероятно да диктува или нещо от сорта) а пък тези които пишат бързо, да напишат статията. До колкото си спомням майстора каза, че пише бавно и няма нерви да отдели три тона време за да напише статията
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта