Естествено, това е един добър компромис - на моята техника звучи добре, но ако имаш повече пари - екзотики всякакви !
Какви CD-R ?
- Demiurg
- трупа сериозен опит

- Обратна връзка:
От това, което лесно можиш да намериш, и не струва майка-си-и-баща-си, бих ти препоръчал RVR RW NEC- 3540 примерно. На хубави подложки пише добре, лоши не купувам (или поне не повече от веднъж). Аудио СД-та съм писал доста (Вербатим най-вече, във всичките им видове) и пише с доста малко грешки (гледано с NERO CD Speed), като това зависи и от конкретната подложка. Ако ми даде по-малко от 97% вярност, диска полита към коша.
Естествено, това е един добър компромис - на моята техника звучи добре, но ако имаш повече пари - екзотики всякакви !
-
stan73
Препоръчвам като най-добро съотношение цена/качетство/възможности за съвременно устройство:
1. LiteOn
Модели: SHM-165H6S , SHW-160H6S , SHW-160P6S , SHM-165P6S , SHW-16H5S
2. Benq DW1655
Плекстор от доста време насам не си правят сами устройстеата, а ги поръчват на Нек, Саньо, Бенкю (например Plextor PX-740A беше реално Benq DW1640 и при обширни тестове беше доказано, че записите с фърмуеъра на Benq DW1640 на едно и също устройство са малко по-качествени, отколкото с фърмуеъра на Plextor PX-740A).
При тези условия мен лично няма какво вече да ме накара да платя почти двойно за старата слава на Plextor.
1. LiteOn
Модели: SHM-165H6S , SHW-160H6S , SHW-160P6S , SHM-165P6S , SHW-16H5S
2. Benq DW1655
Плекстор от доста време насам не си правят сами устройстеата, а ги поръчват на Нек, Саньо, Бенкю (например Plextor PX-740A беше реално Benq DW1640 и при обширни тестове беше доказано, че записите с фърмуеъра на Benq DW1640 на едно и също устройство са малко по-качествени, отколкото с фърмуеъра на Plextor PX-740A).
При тези условия мен лично няма какво вече да ме накара да платя почти двойно за старата слава на Plextor.
- ortho
- има опит

- Обратна връзка:
Темата отдавна не е обсъждана, затова искам да знам как седят сега нещата с намирането на качествени пластини. Знам че има разлика между оригинален и записан диск, но не мога да купя всичко което искам, така че се налага да записвам.
Доколко е възможно още да се намерят CD-R c TY подложки и къде?
Доколко е възможно още да се намерят CD-R c TY подложки и къде?
dr.ivo
Счупеното носи щастие !
Счупеното носи щастие !
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Trus
- чете и пита

- Обратна връзка:
....................
VERBATIM