Много се изненадах, колко е огромна разлкиката между вградена карта на марково РС и як CREATIVE

Има и друг вариант - як дисков сървър в килера и безвентилаторно PC на място - остава само проблема със шума от харда, но той се решава сравнително по-лесно.Nanko Rusev написа:Аз съм ЗА компютъра в другата стая![]()
но тогава интерконектите стават дълги
Ето това е по-големият и труден за решаване проблем. Задължително външен DAC, по-възможност по-далечко от PC-то - и двете добре екранирани. Това решава до голяма степен "ефирната" част. Остава "мръсотията", която се промъква по USB кабела - за нея досега не съм измислил решениеbatkorosen написа:...сигналите са предимно правоъгълни и шумове от тях ходят навсякъде по кабел и по "ефир"...
PC - то може да е и бездисково ако пуснеш на сървъра bootp /dhcp serverИма и друг вариант - як дисков сървър в килера и безвентилаторно PC на място - остава само проблема със шума от харда, но той се решава сравнително по-лесно.
Да, мислил съм го и този вариант, но не съм се захващал да го реализирам досега...batkorosen написа:PC - то може да е и бездисково ако пуснеш на сървъра bootp /dhcp server
За компютъра наистина е трудно да се "запушат всички дупки", но поне за DAC-a е доста по-приложимо. А усилватели и прочее аудио апаратура - възможно най-далеч от PC-то. По-добре дълъг USB кабел и къси интерконекти.batkorosen написа:7200 Хц пробиват и през малки отвори и не е лесно да се изолират
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта