Най-скъпото аудио вероятно ще се демонстрира в България
- velinski
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Мда, впечатляващо много звуци във въздуха без емоция от музиката, неприятно насочен звук... И за това бяха виновни според мен акустичните тела. И за мен фаворит си остава фулрейнджът.Bojidar Bojanov написа:Демонстрацията беше много впечатляваща.
И Wаvac-а не мога да го оценя подобаващо защото предлага тонове излишна за моето ухо мощ.
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
... и да впечатлява мутрите.Ivan Rachev написа:...150 вата за да може да свири с колони с невисока чуствителност и с по 6 говорителя
Друго си е кат' те попитат "колко вата е т'ва, бр'то?" да кажеш гордо "Има-нема 150, ама кат' за тебе и повече може".
Кого ще впечатлиш с пет вата или десет?
Руснаците нали пуснаха 100W SE с ГУ-81М. Без да съм го чул, спокойно мога да се обзаложа кой ще е победителят при едно сравнение с твоето стъпало.
Неприятно впечателние ми направих коментарите на някои хора от рода на "Щом е за толкова пари, няма как да не свири". Има и още как. Интересно, никой от тях не захвана да прави калкулации колко материали и колко труд са вложени в показаните продукти. Междувременно за изделията на хората от bgaudio, а и въобще на кадърните DIY конструктори сметките колко печелят от това не престават.
Намериха се дори дебили да ни определят надница за труда.
Според мен е време да се съсредоточим върху темата не за най-скъпата система, а за най-добре звучащата, която ще е трудна, защото след месец ще бъдат демонстрирани наистина сполучливи неща...
- Vasil Nikolov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- velinski
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Нещо бъркаш - Wavac-а е с триоди 833А
Само малко приличат на ГУ-81М, но нямат кръгъл цокъл
Според мен ГУ-81М в триоден режим не отстъпва по нищо на 833A
Само малко приличат на ГУ-81М, но нямат кръгъл цокъл

Според мен ГУ-81М в триоден режим не отстъпва по нищо на 833A
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
- Vasil Nikolov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Изнасилвача на лампоубийци

чист клас А
без обратна връзка
без решетъчен ток
26 вата изходна мощност при 4 ома 20хц-25 000хц
сребърнонавити изходни трафове със студеновалцовани ламели с 3,5% силиций, без въздушна междина
4-стъпална схема с разпределено усилване
сребърно едножилно окабеляване
сребърно - танталени прехвърлящи кондензатори
плазмен стабилизатор с негативна VA крива
3 независими захранващи трансформаатора за всеки моноблок
всички филтри са CLC
магнитнонеутрална конструкция
465 вата консумация / на моноблок / 220 волта
117 кг общо тегло на 4-рите части

чист клас А
без обратна връзка
без решетъчен ток
26 вата изходна мощност при 4 ома 20хц-25 000хц
сребърнонавити изходни трафове със студеновалцовани ламели с 3,5% силиций, без въздушна междина
4-стъпална схема с разпределено усилване
сребърно едножилно окабеляване
сребърно - танталени прехвърлящи кондензатори
плазмен стабилизатор с негативна VA крива
3 независими захранващи трансформаатора за всеки моноблок
всички филтри са CLC
магнитнонеутрална конструкция
465 вата консумация / на моноблок / 220 волта
117 кг общо тегло на 4-рите части
Последно промяна от Ivan Rachev на Вто Апр 10, 2007 10:58 am, променено общо 1 път.
- Nikolay Savov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
:)
Колегите се изразиха безкрайно точно. Тази система е за фукня на незнаещите но опаричени господа. Аз лично не бих дал тези пари ,защото с тях немога да си купя мнението на другите! за което се взима тя. Немога да накарам никой да се съгласи колко съм велик или разбирач..... немога да харесам и аз това ,като знам че е правено за да задоволи мнението и да го маниполира у тези с парите.
КРасотата е в простотата а параметите са за тези които неразбират и се лъжат с тях!
В моята его-стая не бих си сложил това нещо ,а система ,която да ми дава ,онова усещане,онази приятня илюзия ,че не съм там където възприятията ме ограничават.
Аз съм за нашето понеже то ми дава светове ,в които немога да надникна иначе! Пък нека като някой чуе сам си прецени какво значат параметрите и си направи извода Що за информация плува в неговото съзнание...
ДО кога ще бъдем жертви на глупостта?
Колко още време трябва да мине ,за да не слушаме параметри а просто се насладим с лекота......
понеже съзнанието ни трябва да извърви доста дълаг път ,а мързела е основна характеристика на човечеството , ние ще бъдем лъгани.
Да живеят етерджиите! да живеят събудените! , те знаят за какво живеят!
КРасотата е в простотата а параметите са за тези които неразбират и се лъжат с тях!
В моята его-стая не бих си сложил това нещо ,а система ,която да ми дава ,онова усещане,онази приятня илюзия ,че не съм там където възприятията ме ограничават.
Аз съм за нашето понеже то ми дава светове ,в които немога да надникна иначе! Пък нека като някой чуе сам си прецени какво значат параметрите и си направи извода Що за информация плува в неговото съзнание...
ДО кога ще бъдем жертви на глупостта?
Колко още време трябва да мине ,за да не слушаме параметри а просто се насладим с лекота......
понеже съзнанието ни трябва да извърви доста дълаг път ,а мързела е основна характеристика на човечеството , ние ще бъдем лъгани.
Да живеят етерджиите! да живеят събудените! , те знаят за какво живеят!

- AlexKame
- трупа сериозен опит
- Обратна връзка:
Re: :)
[quote="Nikolay Savov"]Да живеят етерджиите! да живеят събулете! уи знаx,аа каъЂа'живеї'& :wi6P/quo029d91"?c]
Чюк ня
wм незаизат щeчж помжр че ава въвч за
чаоман—4@
..ћ@а'че п`'жяма &а гяр
#Аз с#ыи нариан, J}ра¬ гођDа'фулрUзжж и жаа$ на-инуею'на инвата$іма се эФачусахpз&&quoжрер ирбче&1q7 - кшдка с‰д &qUo„pрчбудеэчж&quo& :win
Чюк ня
wм незаизат щeчж помжр че ава въвч за
чаоман—4@
..ћ@а'че п`'жяма &а гяр
#Аз с#ыи нариан, J}ра¬ гођDа'фулрUзжж и жаа$ на-инуею'на инвата$іма се эФачусахpз&&quoжрер ирбче&1q7 - кшдка с‰д &qUo„pрчбудеэчж&quo& :win
- Nikolay Savov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Re: :)
Е за тва става въпрос ман 

-
- има опит
- Обратна връзка:
Хе-хе ..на 10-та страница в последния брой на сп. Hi-Fi е сниман първия собственик на въпросната супер система - Любчо Павлов - България - 1-ви коридор !!!
... само дето не знаех, че е магазинер - що ми се струва, че беше банкер ... явно бизнеса с аудио е по-доходоносен .. 
В статията забелязвам разминаване на информацията която беше публикувана в началото на темата относно мястото на демонстрацията - Жоро беше написал хотел Даунтаун - пък в статията говорят за някъв магазин на Левски 54, който бил собственост Любомир Павлов. Къде всъщност се проведе демонстрацията ?

В статията забелязвам разминаване на информацията която беше публикувана в началото на темата относно мястото на демонстрацията - Жоро беше написал хотел Даунтаун - пък в статията говорят за някъв магазин на Левски 54, който бил собственост Любомир Павлов. Къде всъщност се проведе демонстрацията ?
Малко са тези, които знаят колко много е необходимо да се знае, за да се осъзнае колко малко знаем ....