Нищо общо с музиката: Защо пилето пресече улицата? :)

Съобщение
Автор
Аватар
Ivelin Braikov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#31 Мнение от Ivelin Braikov »

D.Kolev написа:
Kiril Kirilov написа:Ами аз честно да си кажа го направих от любопитство и заради споделената в обикновен човешки разговор позиция, че неупотребата на месо дава като резултат много неща... едно от които е по-чувствителни сетива ;-)
а това изостряне на сетивата не е ли хищническата част в теб, търсеща нещо живо за хапване :wink:
Как само му фалцира довода... 8O
Аз ще ти кажа, че не е. Знам защото имам брат който не яде месо въобще, и не изпитва абсолютно никакво желание да яде такова.
What would you attempt to do if you know you could not fail?

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Сетива

#32 Мнение от Kiril Kirilov »

Не ми е изострило хищническите инстинкти по никой начин :-)
Най-много подобни неща ми се случват от определен вид общуване :D Както някой мъдрец беше споделил, че се е изпотил не от тичане, а от спорове с прости хора :D
Та, най-сериозните импулси да убивам имам от общуване с хора, каквито все по-често бих избягвал, ако живота не ме принуждаваше да контактувам с тях :-) Също не консумирам човешко месо, та няма мотив да изпитвам агресия по тази причина към некои хора :D

Иначе си прав (да кажем) за хормоните или веществата, които се отделят и остават в трупното месо след момента на наилствената смърт. Аз също не съм вярвал в това 35 години, докато не го подложих на проверка сам...

Просто в един момент започнах да виждам друго, а не храна по скарите по улицата и в огромните тави с животински крайници и други фрагменти в стола :-)

За миризмите, ако почна да коментирам, ще трябва да употребявам гнусни епитети :-)

Но за да бъда разбран, наистина проверяващият трябва да повтори експеримента ми :-) Ако не го е страх, че ще остане после от другата страна :-)

П.П. Понеже темата се променя като съдържание, моля модераторите или да я сплит-нат на 2 или да я преместят в подходящ раздел :smt020

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#33 Мнение от Stefan Stefanov »

Или в подходящ форум ... :wink:

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”