LuPuS написа:Õàõàõà â Ñîôèÿ ìó êàçâàìå êíèæîâåí Áúëãàðñêè íà òîçè äèàëåêò:D ....

åòî íåùî ïî òåìàòà
http://auto.dir.bg/2006/10/17/news804728.html
áèçíåñà ñ áîêëóêà

LuPuS написа:Õàõàõà â Ñîôèÿ ìó êàçâàìå êíèæîâåí Áúëãàðñêè íà òîçè äèàëåêò:D ....
Колега mano,за разлика от теб аз съм точно от тези споменати от теб 300 000 софиянци.mano написа:Много ме кефят "софиянците" дето "не могат да изляза от Люлин", ти откога живееш в Люлин(Люлин далеч не е София) ? и ако ти си случайно родом от Люлин от къде са родителите ти?Edgecrusher написа: ...
И какво точно значи че "шефа" ти е от провинцията? ако е некадърен - сменете го, ако е по-къдърен от тебе, какво значение има къде е роден?
от 2 милиона хора които се мотат из София едва ли има повече от 300 000 на които баба им и дядо им са родени в София, така че останалите 1 700 000 са си чисти провинциалисти.
И на мен не ми харесва че в София има 900 000 коли, но това е - след като можеш за 2000лв са караш кола ... виновни са управляващите, пускат стари бараки да се внасят в БГ, няма контрол на старите автомобили, минават си преглед без проблеми...
Навсякъде в света данъка на старите коли е по-висок от новите, само в БГ е обратното...
И аз точно това имам предвидEdgecrusher написа: ....Айде,нема да се караме....
Edgecrusher написа: ....Айде,нема да се караме....
yamikto написа:Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато.....
1.Преодолее комплексите си!
2.Започне да оценява хората по интелекта и културата им, а не по това каква кола карат!
3.Престане да завижда за постиженията на другите!
4.Започне да мисли и работи по въпроса не как да прецака Нане, а как да си повиши благосъстоянието сам!
5.Излезе от схващането, че проспериращ може да си само с "далавера"!
В този смисъл ето две "български" поговорки:
-по-добре гладен, отколкото потен...
-от работа се става гърбав, а не богат...
Колкото по-бързо ги забравим, толкова по-добре...
Само да отбележа, че това съвсем не са "софианци".bigASSyou написа:...просто са платени /както навсякъде/ но софиянци предпочитат да спират на 2 че даже и 3 реда....
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта