Въпрос за покритие на стомана
- Svetlin Iliev
- има опит

- Обратна връзка:
-
D.Kolev
-
Stanislav Dimitrov
- има известен опит

- Обратна връзка:
Според снимката, която виждам това е прахова боя и точно тази е "ковано злато" както казаха по горе има и кована мед, ковано сребро и още няколко вида ... Релефната повърхност става от самосебеси... боите ги има както в ситен така и в едър вариант това на снимката е едрият... Другото нещо, е че върху "кованите" бои задължително се пръска и лак, тъй като съдържат метални частици и след време покритието потъмнява ако не е запечатано! Затова и става изключително здраво все пак два пъти пръскано и пекано при 180-200 градуса...
- Marian Lozev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
БРАВО това е точния одговор.......Svetlin Iliev написа:Прахово се нанася. Има и една такава боя , която става като на малки люспици. Много добра адхезия с метала има.
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
-
mitq
Това е прахова боя, технологията съществува от повече от 10 години. Особено разпространена сред дограмаджиите. Предимствата на праховата пред течната боя са големият срок на годност (цветът не се променя повече от 15 години), силна резистентност към агресивна среда, висока устойчивост на корозионни фактори.
Гамата на праховите бои е доста обширна, но сякаш най-добрите като качество остават боите на Akzo Nobel. Тези бои имат и най-богата имитация на всякакви ефекти. Съветът ми е: пробвай с тях. Дограмата ми е с такава боя и вече 11 години не е мръднала. Преди това беше боядисана с турски боклуци и за една година пожълтя. Пробвай в ето тази фирма: www.bestimex.net
Гамата на праховите бои е доста обширна, но сякаш най-добрите като качество остават боите на Akzo Nobel. Тези бои имат и най-богата имитация на всякакви ефекти. Съветът ми е: пробвай с тях. Дограмата ми е с такава боя и вече 11 години не е мръднала. Преди това беше боядисана с турски боклуци и за една година пожълтя. Пробвай в ето тази фирма: www.bestimex.net