Винаги е имало вредни "изкушения", по които едно дете(и възрастен) може да кривне.
Наркотици, алкохол, цигари... виртуална реалност
Ролята на родителите чрез правилното възпитание е да не допуснат това да се случи.
В самото начало на 20 век в било супер модерно и популярно да се пие абсент, който в последствие се е оказал истинска отрова.
Сега да знаете някой да пие абсент ?
Стойностите в живота :)))
- AlexKame
- трупа сериозен опит
- Обратна връзка:
Естествено че го пият, включително и в много коктейли фигурира. Опасен е когато се пие чист в по-големи количества, води до некроза на някои тъкани.mano написа:В самото начало на 20 век в било супер модерно и популярно да се пие абсент, който в последствие се е оказал истинска отрова.
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Чист и в НЕ-големи количества пак ..AlexKame написа:Естествено че го пият, включително и в много коктейли фигурира. Опасен е когато се пие чист в по-големи количества, води до некроза на някои тъкани.mano написа:В самото начало на 20 век в било супер модерно и популярно да се пие абсент, който в последствие се е оказал истинска отрова.

Защо да пиеш една бутилка, като можеш да минеш с едно малко

- Nikolay Savov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
х
Порастнал си адаш! приятелите ти също ,но не в големина а просто мисловните матрици на обществото за това какво е прието!!!! започват да тежат и отчуждават децата в нас.nightyj написа:Не е вярно при натискане на двато бутона се изпълнява функцията чат. Тъжната истина е че всички са забозили пред комповете си и чатят ли чатят. Аз като бях малък ( не че съм много голям) играехме на криеници, гоненки, разходки из гората всеки ден, незнам си там какво. Сега само се седи пред компютъра по цял ден. За повечето деца чата е по важен от реалния живот.
Помисли си защо сега не си изграеш на криеница! няма ли дотговора да бъде че те е срам да си го поискаш от приятелите ... за да не те помислят за...... , не те ли е страх от това какво ще кажат хората..... ето това е

Страхът е многоточието........ нищо друго САМО Изгубеното време ,което ускорява стареенето и примиряването със старостта която ПРЕДИЗВИКВАМЕ..... после и приемането на смъртта! Това е най голямата грешка! ДА вярваме че Смъртта идва..... та нали страхът копнее за нея... страхът е изгубеното време в сън където е състоянието на смъртта. Вдишай Свеж Горски възхух ,пийни горска чиста студена вода и еби майката на страха!!!!! Отрежи главата на 8 битовата Ламя като запишеш нули навсякъде и с това заличиш 8 битовият страх!
УСПЕХ

-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Ники напълно съм сагалсен с теб. Хората се страхуват да бъдат различни и предпочитат да се скрият в колектива което ги прави като стадо овце. Ако има някоя ''черна овца"" тя бива премахвана.
Посетете:
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп
Съгласен съм с идеята че човек инстинктивно се стреми към колектива. Но проблема в днешното общество е че се отдава на мързела си, и смята че телефона или чата са пълноценен заместител на контакта с колектива. А те не са! Преди не много време беше голям проблем и за мен.
Вече ми е трудно да понасям чат програми и тям подобни. Сметката ми за телефон рядко е над 10 лева, а никога не съм отбягвал контакт с хора.
В крайна сметка всеки си прави избора сам... виртуално или реално
Вече ми е трудно да понасям чат програми и тям подобни. Сметката ми за телефон рядко е над 10 лева, а никога не съм отбягвал контакт с хора.
В крайна сметка всеки си прави избора сам... виртуално или реално