С какво да сваля боята?
Велински, зависи от материала много.
Имах проблеми със сваляне на боя преди няколко месеца.
Първо от бетон после от дърво. Пробвах най-различни методи. С телена четка на бормашина - нищо не стана и в двата случая. Дървото се издира, бетона - рони. С шкурене ще ти паднат пръстите.
За дървото най-ефективно се оказа смивка която се именуваше "Терминатор" и е някакъв ужасен химикал, пари адски на допир, и изпаренията му почти ми докараха халюцинаций. Но върши работа.
Ползвах го като нанасях тънък слой с четка и чаках 3 минути. После с остра шпакла изтъргвах боята, която беше станала на мехури и се изстъргваше под формата на каша. Дървото отдолу не пострада, но се страхувам да го препоръчам за някакакво фино дърво. Дано да съм помогнал.
Имах проблеми със сваляне на боя преди няколко месеца.
Първо от бетон после от дърво. Пробвах най-различни методи. С телена четка на бормашина - нищо не стана и в двата случая. Дървото се издира, бетона - рони. С шкурене ще ти паднат пръстите.
За дървото най-ефективно се оказа смивка която се именуваше "Терминатор" и е някакъв ужасен химикал, пари адски на допир, и изпаренията му почти ми докараха халюцинаций. Но върши работа.
Ползвах го като нанасях тънък слой с четка и чаках 3 минути. После с остра шпакла изтъргвах боята, която беше станала на мехури и се изстъргваше под формата на каша. Дървото отдолу не пострада, но се страхувам да го препоръчам за някакакво фино дърво. Дано да съм помогнал.
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Абе то върху алуминия май има и друго покритие за да хваща боята ,което не е добре да се сваля ако ще се пребоядисва.
Посетете:
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп
- Ivelin Braikov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка: