Universalna kutia

Съобщение
Автор
Аватар
oceanman
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#16 Мнение от oceanman »

Кирилов е прав...Нека наистина да уточним подробности по дизайна и конструкцията и да калкулираме колко ще струва....Щото аз не бих жалил средства за една качествена кутия...но някои не биха наблегнали толкова....

Zmej

#18 Мнение от Zmej »

Ами, мислих доста за алуминиевия панел... Все още не съм разпитал за цени, но обработката няма да е скъпа (стига да си намерим сами плочи с дебелина 5-6мм)...
За рязане по размер - може да стане на гилотина в МЕИ (8ми блок)...
Дупчене на отвори (всякакви) - на фреза пак там (забележката е, че квадратните отвори ще имат някакво закръгление по ръбовете)...
Та сега да си изкажа мислите, които ме терзаят.
1) Как аджеба ще си направим бутоните (които са монтирани на платката, тип "пуканки") - т.е. трябва малко удължаване (евентуално, може да стане и без) и някаква 'капачка' - идеи как точно да стане?
2) Какво ще покрива индикацията - тя трябва да влезе в предвидения си отвор на предния панел, но 'нещото', което я покрива, ще трябва да скрие и ръбовете й така, че да остане 'видима' само 'буквено-цифровата' част...
Идеята е да не се лепи нищо отгоре, щото така няма смисъл от дебелия алуминий.
За надписи това всичко може да се ецва, боядисва, лакира... Става перфектно... и вечно...

Вече като уточним технологията, евентуално да се 'разпитам' за цени...

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”