По Дискавъри разбивачите на митове около час време се занимаваха с построяването на 3 парника като гарантираха 100% еднакви климатични условия и напояване. Пускаха в трите парника различна музика и след 10 дена трябваше да отчитат резултата... Лошото е че имах работа и излязох по време на строежа на парниците. Поредвид че ги повтарят ако някой има късмета да засече конкретната серия нека я запише или да разкаже резултата.BlackBLOOD написа: Добра идея. Наистина ще опитам. И ще направя и снимки за да има какво да показвам...
Ето това е истинска магия...
Великата тайна на водата.
-
Sasho Tashov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Re: вода
- BotsRevenge
- има опит

- Обратна връзка:
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Музиката носи в структурата си "емоции" (защото е създадена от хора), които хората разпознават. Водата ще импринтне в структурата си също тези "емоции" Въпросът е да успееш да "и поднесеш" тази информация чрез канал, по който тя може да достигне дотам. Може с опикновена музика да не става, може да стане зуковите сигнали да се подадат към електроакустичен преобразувател, но не високоговорител, а някаква модификация, способда да излъчва директно във водата...BlackBLOOD написа:Според мен голата музика без хора в близост не би помогнала.
Растенията нямат уши. Водата също. Според мен водата усеща емоциите. Ако някой стои и слуша музика в близост до цветята може би да... Но ако просто така е пуснато нещо разликата ще е само във вибрациите на физическо ниво...
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
BlackBLOOD написа:Според мен голата музика без хора в близост не би помогнала.
Растенията нямат уши. Водата също. Според мен водата усеща емоциите. Ако някой стои и слуша музика в близост до цветята може би да... Но ако просто така е пуснато нещо разликата ще е само във вибрациите на физическо ниво...
- доказано.BotsRevenge написа:Резултатът не беше твърде убедителен. Във всички парници поникнаха растенията, но този, в който звучеше метъл растенията бяха с малко по-високи.
Я се сетете сега какво написах още на първа страница
Трик...!
Да ликвидираме хлора във чешмяната вода.... слагаме сребърен предмет!!!
От време на време го чистим с оцет, защото от реакцията с хлора потъмнява...
Так водата става по живителна, а не бъркоч
T.e. така тя вече може да прави кристали и е живителна - ако е с хлор-а ->> не.
От време на време го чистим с оцет, защото от реакцията с хлора потъмнява...
Так водата става по живителна, а не бъркоч
T.e. така тя вече може да прави кристали и е живителна - ако е с хлор-а ->> не.
Последно промяна от VITAN на Сря Сеп 13, 2006 5:28 pm, променено общо 1 път.
-
D.Kolev
-
gps
...
За bigASSyou ... ами има филтри за другото, ама хлора си минава..