Планове за слдващият проект :Търся си бас с мек звук.

Съобщение
Автор
Аватар
Momchil
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#16 Мнение от Momchil »

Ако наистина имаш желание и най вече средства !
Предлагам да ти помогна за нещо като моето бебче:)
Няма невъзможни неща!
Мисля ,че един Peerles ще задоволи представите ти за "мек" бас :D
Дори 10" ти е абсолютно достатъчно.
Изображение
Поне като ще даваш пари, да знаеш защо ги даваш!

McBright
има опит
има опит
Обратна връзка:

#17 Мнение от McBright »

@free трудно се засягам, макар че не ми допадна заядливостта, но съм свикнал, като все още новак тук, то си е характерна черта.
За сметка на това благодаря за поканите, както и за помощта която ми оказвате.

ГПС, прав си човече, много е твърд този бас. Не знам как се представя спрямо уж "конкурентната" серия на визатон - в ххх или даже в ххх с, но мисля че по-зле няма как да е 8O Тъй де, за хора дето обичат дървеняшки бас става, и за такива дето дънят корекциите на +12дб на баса също, ама за мен това не е вариант.

Момчиле, твоят вариант е добър, аз отдавна го обмислям, но ще видим кога ще го реализирам. Просто знаете повечето как е, като се чуе тоя проклет етер в подходяща конструкция и повече друго не искаш да слушаш. Е не съм слушал конкурентни хорни, днес се надявам да чуя на Ручо, но все пак като чуеш Етер-а, в по-"нисък" клас не щеш и да чуеш да слезеш да слушаш (нарочно го направих такова изречението, много ме издрадва, кво е смотано).
Само онова което те накара да трепнеш, то засужава да бъде наречено хубаво !

D.Kolev

#18 Мнение от D.Kolev »

àáå âçèìàø ñè åòåðè è ãè ìîíòèðàø íà ïî åäíà ïëîñêîñò 50/50 ñì.
íèêâè êóòèè íå òè òðÿáâàò êàòî çà íà÷àëî.
êàêâè òâì-è è âèçàòîíè ñðàâíÿâàø ñ òÿõ.
åäèíñòâåíîòî îáÿñíåíèå äà ñè ÷óâàë "òâúðä áàñ" å àêî ñè èìàë íÿêîé ãàäåí ïèê ì/ó 80-100 õç ñëåäñòâèå îò ëîøî èç÷èñëåíè êóòèè è áàñðåôëåêñ è îòòàì ëèïñà è íà äèíàìèêà, ïðåäè òîâà îáà÷å - êà÷åñòâåí óñèëâàòåë è êà÷åñòâåí èçòî÷íèê íà ñèãíàë ÷å äà íå òè ñå ðàçìàçâà çâóêîâàòà êàðòèíà è äà èìàò óäàðíîñò è äèíàìèêà íèñêèòå.

Аватар
Dgd
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#20 Мнение от Dgd »

Нали помниш какво говорехме за дължината и формата на тръбата...Ако Даниел още държи неговите у тях /и ако го откриеш :D / помоли го да чуеш Етери в друга хорна...А у Ручо ще чуеш друг говорител и си мисля, че ще ти хареса.

Аватар
Cvetomir
има опит
има опит
Обратна връзка:

твм или етер

#21 Мнение от Cvetomir »

тъй като въпроса почна да се върти около Етер и TVM , като собственик на ТЛ с TVM, и аз да кажа нещо, ако имаш пари за проект с етер си ги поръчай, спорред мен това на са говорители на които да се учиш и като ще правиш нещо го направи както трябва , заслужава си .Ако ти се губи втремето с нещо и желаеш ефект направи си тл с TVM, лично аз съм доволен от прокта си и за сега не мисля да ги сменям . Ако си навит мини през младост и ще ги чуеш.
Може да си разочарован ако не успееш , но си обречен ако не опиташ.

Аватар
Ivan Dimov
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#22 Мнение от Ivan Dimov »

Аз също имам проект с ARN-188 / 8 ома. На мен лично звука много ми харесва, а басът е доста плътен и динамичен.
Проектът беше този:
http://bgaudio.org/images/upload/Proekt%20TL.jpg
но претърпя доста изменения.

Сега със съквартиранта ми ще започнем проекта на haverr за употреба в неговата стая.

В момента усилвателят ми е кофти, но след няколко дни ще имам едно прилично Onkyo и заповядай да ги чуеш, тъкмо ще си първият, който ще си каже мнението за тях (като не броим мен :)

McBright
има опит
има опит
Обратна връзка:

#23 Мнение от McBright »

Dgd написа:Нали помниш какво говорехме за дължината и формата на тръбата...Ако Даниел още държи неговите у тях /и ако го откриеш :D / помоли го да чуеш Етери в друга хорна...А у Ручо ще чуеш друг говорител и си мисля, че ще ти хареса.
DGD, аз бях онзи с който говори по телефона, онзи с дългите дънки и бялата фанелка, който не носи единствен апарат.
Колегата с който говори е ботс'ривендж, Стефан, който разпитваше за 4-те литра правило и тн. С мен за дължината не си говорил
Само онова което те накара да трепнеш, то засужава да бъде наречено хубаво !

Krasi Yonchev

#24 Мнение от Krasi Yonchev »

bigASSyou написа:единственото обяснение...
...e че не само това е единственото обяснение.

Аватар
Dgd
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#25 Мнение от Dgd »

Oops.....Така де, извинявай! Но след като си бил у Ручо, няма начин и ти да не си научил нещо :D :D :D

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”