Неизвестна марка електролитни кондензатори
-
Bojo
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Ами гаранцията е че пазарувам от търговец, който е един от най-големите дилъри в света на аудиофилски компоненти: лампи, резистори, кондензатори, трансформатори и др. Надписите Black Gate са фабрично поставени (сито), а не добавени (с лепенка). Иначе на слух разликата е повече от ясна. От известно време се предлагат и Black Gate производство на ELNA (не съм ги пробвал). В най-скоро време ще правя поредна поръчка за кондензатори BG, лампи 300B и ECC99, на JJ, хартиено-маслени кондензатори Jensen, поллипропилен AURICAP, и качественни керамични цокли. Ако има желаещи за групова поръчка - свиркайте.beauty_divine написа:Kak се разпознават дали Rubycon са Black Gate ? Имам няколко на Rubycon но не зная дали са от този клас.velinski написа:Всички Rubycon Black Gate са 85 градусови. Не ми казвайте че са лоши
-
TomCrafT
Пройзводстворо на ELNA почти не се различават на проктика от стария Black Gate.Aз имам няколко Black Gate-а Standart от старите и два произведени от ELNA.Утре ще резна по един от различните доставки аджеба да видиме каква е разликата.Ако има такава ще ударя няколко снимчици да изобличиме нечистите помисли спрямо тези капацитети
На китайското менте с макетно ножче му се сваля надписчето Black Gate ,докато на оригинала направо му пада покритието при тази процедура.
Ментетата са едно към едно с едни Sunnset ,които намерих в един измислен CD-Recorder
На китайското менте с макетно ножче му се сваля надписчето Black Gate ,докато на оригинала направо му пада покритието при тази процедура.
Ментетата са едно към едно с едни Sunnset ,които намерих в един измислен CD-Recorder
-
Bojo
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
На снимка се различават, различават се и по серии. Кефиш ме с това с макетното ножче. Ножчето да не е произведено от ADOBETomCrafT написа:Пройзводстворо на ELNA почти не се различават на проктика от стария Black Gate.Aз имам няколко Black Gate-а Standart от старите и два произведени от ELNA.Утре ще резна по един от различните доставки аджеба да видиме каква е разликата.Ако има такава ще ударя няколко снимчици да изобличиме нечистите помисли спрямо тези капацитети![]()
-
TomCrafT
За нещастие не е.Имам само 100uF на 16 волта,които са по около 3 лири крайна за мен и ще е боленено.И аз прочетох ,че се правели от ELNA част от Black Gate-овете,но пък аз съм виждал и поръжвал само високоволтови капацитети от ELNA и ми е интересно ,защот не ги продават и под тяхната марка.Малко нелогично ми се вижда ,ама все пак.
Когато го зажулиш с макетния нож на китайското менте трябва да му одереш само лепенката,което четох в diyauido-то след като един трейдър ги беше наковал със зверско количество мембърите на техния ауър форум.Иначе рекордерът ,който отварях беше взиман от Германия ,произведен разбира се в Китай.Капацитетите пишеш ,че са Sunnset ,но забележително много шрифта,цветът и разположението на надписите съвпадах с тези на Black Gate Standard Type ,които поръчах преди известно време.Може да съм зальохан ,но не чак толкова,пък и за всичко си има лечение
Когато го зажулиш с макетния нож на китайското менте трябва да му одереш само лепенката,което четох в diyauido-то след като един трейдър ги беше наковал със зверско количество мембърите на техния ауър форум.Иначе рекордерът ,който отварях беше взиман от Германия ,произведен разбира се в Китай.Капацитетите пишеш ,че са Sunnset ,но забележително много шрифта,цветът и разположението на надписите съвпадах с тези на Black Gate Standard Type ,които поръчах преди известно време.Може да съм зальохан ,но не чак толкова,пък и за всичко си има лечение
- velinski
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Пълни глупостиTomCrafT написа:И аз прочетох ,че се правели от ELNA част от Black Gate-овете
BG си се произвежда от Jelmax Corp
И досега за менте на BG не съм чувал да съществува
Щото няма баламурници, които до го купуват...
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES