Technics SU-V50 Проблем

Съобщение
Автор
Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#16 Мнение от Daniel Petrov »

Пичове, супер ми е натоварено от бачкане...
Пдф въпросния хибриден модул надали има (толкова колкото 3205 има)
Освен да се ориентирате в ампа кое какво е...
Схемата я няма в нета, в интерес на истината... или поне не успях да я изровя за 10-на минути преди малко...
Преди няколко месеца попаднах на английски сайт със сервизна документация на Техникс, но изгубих линка - при ъпгрейд на файърфокса с по нова версия нещо се бъгна и ми изчезнаха всички фейвъритс, т.е. и тоя линк...
Ако амма е при мен, проблема да му сваля кое какво и е точно никакъв...
Ама така от разстояние е абсурдно...
Последно промяна от Daniel Petrov на Пон Апр 10, 2006 12:05 am, променено общо 1 път.
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

TomCrafT

#17 Мнение от TomCrafT »

И все пак ти благодаря ,защото си направи труда.До 10 дни ще получа service manual,оригинален при това и ако не се оправя ще потърся специализираната ти помощ.И все пак важен е жеста ,а не резултата :wink:

Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#18 Мнение от Daniel Petrov »

С тоя траф нали се сещаш, че би трябвало да изкара поне по 46-47 волта амплитудна стойност, което ще рече, че излизат към 140 вата на 8 ома и като му спметнем кпд-то и става една...трафа требва да си е 500 вата...
Затова ти казах, ОСТАВИ го така!
В случая ще са 80 вата на канал, което ще рече, че трафа ще остиска, макар усилен на макс ампа да иска над 130 вата за канал...
70 вата на канал при 4/8 ома са ти гарантирани неизкривени, оттам нататък става мазало и цапало.
Темата е безсмислена точно поради тая причина - захранването ти НЕ СТАВА, най вероятно и хибрида ще даде фира при такъв ток и такова напрежение.
Вземи се спри...
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”