АКУСТИКА
- Ivo_Hristev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- velinski
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Тоя черния корк е много хубав за акустична обработка, но има 2 доста гадни проблема с него - смърди страшно на изгоряло (буквално на пушек) и пуска малки черни боклуци, които се сипят от всякъде в продължение на месеци.Svi написа:На Стройкото видях един черен агломериран технически корк
Иначе стои страшно красиво, въпреки че е измислен да се шпаклова отгоре. Едната му страна е по-шуплеста, другата по-гладка.
Имам една стена с такъв и почти се отмириса, но в първите седмици след слагането направо се замайвах
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
-
Evlampi
-
Svetoslav Kalqshev
- има опит

- Обратна връзка:
-
Маниакален тип
Моля, включи в събирането на информация евентуален адрес в ПловдивSvi написа:Като гледам основните видове корк са два - декоративен, с по-хубав външен вид и технически - по-евтин. Има всякакви видове стенни и подови облицовки, но са с дебелина 2-5 мм и не знам какъв ефект ще има от такъв тънък слой.
На Стройкото видях един черен агломериран технически корк - с дебелина 10 и 20 мм, човекът даже ми показа някаква графика със звукопоглъщането при различни честоти. Според него може да се лепи по стените и да се шпаклова, както се прави със стиропор и фибран например. Ще се събера още малко информация и може да се пробвам с една стена в къщи.
Имат магазини на Раковски и Оборище (София), "Коркова къща"
-
Маниакален тип
AURALEX
То който търси намира...
Оказа се, че дистрибутори на AURALEX, които могат да ми изработят проект за акустична обработка и да го изпълнят се намира на 500 м. в махалата....
Погледнах им панелите и онемях от кеф - красота!
В студийната им стаичка, обработена с тях, направо не можеш да си чуеш гласа
Оказа се, че дистрибутори на AURALEX, които могат да ми изработят проект за акустична обработка и да го изпълнят се намира на 500 м. в махалата....
Погледнах им панелите и онемях от кеф - красота!
В студийната им стаичка, обработена с тях, направо не можеш да си чуеш гласа
-
Svetoslav Kalqshev
- има опит

- Обратна връзка:
Re: AURALEX
Иво написа: В студийната им стаичка, обработена с тях, направо не можеш да си чуеш гласа
-
rudiem
И как тогава ще слушаш музика?!Иво написа:В студийната им стаичка, обработена с тях, направо не можеш да си чуеш гласа
-
Маниакален тип
... така както обикновено си свикнал да го чуваш ....rudiem написа:И как тогава ще слушаш музика?!Иво написа:В студийната им стаичка, обработена с тях, направо не можеш да си чуеш гласа
-
Teodora Todorova
Тука нещо изпуснахИво написа:... така както обикновено си свикнал да го чуваш ....rudiem написа:И как тогава ще слушаш музика?!Иво написа:В студийната им стаичка, обработена с тях, направо не можеш да си чуеш гласа
-
Маниакален тип
-
Маниакален тип
-
madsnake