"Конструиране на озвучителни тела" от Димитър Попя
Аз лично имам и двете му книги "Коструиране на озв. тела" и "Високоговорители и озв. тела".Въпреки че донякъде се препокриват двете книги спокойно мога да кажа, че са доста добро четиво написани на много разбираем език.На въпроса откъде могат да се намерят тези книги мога да кажа на всички които са от Варна, че в четалнята на ТУ ги има и е може да се преснимат.
Привет на всички! Ще мога ли и аз да получа книгата на rudiem@abv.bg .
Благодаря предварително, за услугата, задължен съм ви.
Поздрави!
Митко.
Благодаря предварително, за услугата, задължен съм ви.
Поздрави!
Митко.
- DJ Popa
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Ако може да изпратите книга и на мой адрес.
Благодаря Ви! dresden@mail.bg
Благодаря Ви! dresden@mail.bg
- Ivo_Hristev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Понеже станахте доста хора кандидати за изпращане, започвам да мисля как да я кача на БГаудио торента. Ако има някой навит да се занимава - да казва да му я пратя първо на него.
Между другото Попянев ( бог да го прости ) и Стойчо Христев ( ака 100 ) едно време седяха бюро до бюро ( аз тогаз бях малък и се мотаех около въпросното бюро
) ) , та всичко което е написано в "Електроакустика" ( секция Downloads ) е като продължение на въпросната книга.
Между другото Попянев ( бог да го прости ) и Стойчо Христев ( ака 100 ) едно време седяха бюро до бюро ( аз тогаз бях малък и се мотаех около въпросното бюро

- Ivo_Hristev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Демон прати я на мен, а аз ще поема отговорноста да я кача някъде та да могат всички да я дръпнатDemon написа:Понеже станахте доста хора кандидати за изпращане, започвам да мисля как да я кача на БГаудио торента. Ако има някой навит да се занимава - да казва да му я пратя първо на него.
Между другото Попянев ( бог да го прости ) и Стойчо Христев ( ака 100 ) едно време седяха бюро до бюро ( аз тогаз бях малък и се мотаех около въпросното бюро) ) , та всичко което е написано в "Електроакустика" ( секция Downloads ) е като продължение на въпросната книга.
-
- има опит
- Обратна връзка: