Платкаджииници в София?
- lachko973
- има известен опит
- Обратна връзка:
Не са най-прекрасните платки които съм виждал, но да не съм чак толкова критичен и да кажа СТАВАТ
Малко по-подробно:
Общо взето само солдер маската лесно се надига, което не е болка за умиране.
Поръчах 30 платки от който 10 аз съм налепил и оживил, а останалите предполагам са тръгнали също (иначе да ми бяха докладвали за рекламация одавна). Няма нито една дефектна почти 100% съм сигурен.
Нямам с какво да снимам платките в момента за да добиете представа как работят.
лАчко (от Лазар), а не лЪчко 
Малко по-подробно:
Общо взето само солдер маската лесно се надига, което не е болка за умиране.
Поръчах 30 платки от който 10 аз съм налепил и оживил, а останалите предполагам са тръгнали също (иначе да ми бяха докладвали за рекламация одавна). Няма нито една дефектна почти 100% съм сигурен.
Нямам с какво да снимам платките в момента за да добиете представа как работят.

-
- има известен опит
- Обратна връзка:
Радвам се че са се получили нещата донякъде задоволително.
Все пак по Татово време Ботевград и околността така да се каже бяха Меката на микроелектрониката.Нямам представа как стоят нещата в момента , но явно има нещо останало да работи.
А иначе знам че на Лазар , Лъчезар на галено се казва Лъчо .......ама скоро не съм имал такива познати ще ме прощаваш че така се обърнах.

А иначе знам че на Лазар , Лъчезар на галено се казва Лъчо .......ама скоро не съм имал такива познати ще ме прощаваш че така се обърнах.

-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
peko написа:Радвам се че са се получили нещата донякъде задоволително.Все пак по Татово време Ботевград и околността така да се каже бяха Меката на микроелектрониката.Нямам представа как стоят нещата в момента , но явно има нещо останало да работи.
![]()
![]()
Всичко си работи на шест. Бившия завод за полупроводници вече е завладян от десетки фирми които произвеждат различни електронни изделия. Като най голяма бих споменал фирмата Epiq EA която е клон на Френска фирма. Произвежда електроника за автомобили.
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка: