Cerwin Vega V-10F Мнението ви за тези Колони??

Съобщение
Автор
rudiem

#16 Мнение от rudiem »

Може и да е видял темата и все пак да иска да се купи чисто нови.
Но няколко стотачки все пак не са излишни никому, мисля

Аватар
mitaka-bs
чете
Обратна връзка:

#17 Мнение от mitaka-bs »

Да, точно от там ги видях и ги взех - т.е. утре са при мен. Дано да са наистина добри ....ще имам да черпя! :roll:

Старшина-хайфист

#18 Мнение от Старшина-хайфист »

Точно тоя модел не съм ги слушал. Слушал съм Бета 20 , Алфа 50 , Примус 150 , Примус 250 , ама тия не :D . Ама като знам Бета 20 как звучат направо ти завиждам :D . Айде честито , със здраве да си ги слушаш и ще чакаме да дадеш отзиви !!!

Аватар
mitaka-bs
чете
Обратна връзка:

#19 Мнение от mitaka-bs »

Колоните са невероятни - най стойностното нещо което съм си взимал в моята скромна аудиофилска история!
Не мога да им се наситя сега , страхотен звук, има едно обаче, както винаги се получава - въпроса кой се е появил първо КОКОШКАТА или ЯЙЦЕТО - сега е на дневен ред. Смених колоните, сега идва ред на усилвателя - и май това няма да е края на въртерлежката... :lol: :lol: :lol:

:twisted: :twisted:

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#20 Мнение от Ivan Rachev »

mitaka-bs написа: Смених колоните, сега идва ред на усилвателя - и май това няма да е края на въртерлежката... :lol: :lol: :lol:

:twisted: :twisted:

:D ако смениш усилвателя с достатъчно качествен или ламБов такъв се страхувам че ще трябва да смениш пак колоните :wink:
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Аватар
mitaka-bs
чете
Обратна връзка:

#21 Мнение от mitaka-bs »

Знам бе човек :lol: :lol: :lol: ...тва е като хубавата жена и красивата любовница дейба... :roll: , сменяш едното то се оказва по добро , аре ся другото - няма край! :twisted:

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#22 Мнение от Ivan Rachev »

не ме разбра ,край има само трябва да си тръгнал от правилното начало :wink: ...за да ме разбереш заповядай да чуеш на едно приятелче DIY проекта за 490лв-0888518904-Слави :wink:
п.с. приготви се за сериозен шок
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Sergo

#23 Мнение от Sergo »

mitaka-bs, ако си харесваш колоните, НЕДЕЙ да ходиш да слушаш друго :wink: иди ако вземе да те дразнят нещо! Просто приятелски съвет :)

Gavril Gavrilov

#24 Мнение от Gavril Gavrilov »

Алнико, неудобно ми е да тормозя приятеля ти. Можеш ли да опишеш за какво иде реч там? Не снимков материал, но просто описание на системата
колони, усилвател, кой ги е правил?

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”