Аудиокасети - Носталгия !

Съобщение
Автор
Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#16 Мнение от Ivan Rachev »

vladosub написа:Имал съм над 25 дека - различни марки, и съм ги сравнявал - с ролката
... :) явно системата на която си ги сравнявал е ядяла разлики . Знаеш ли машината която реже матрицата за винила с какво рамо е :D ? Уви за да си хайфист трябват и други неща освен да ти падне кожата :wink:
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Emo_Baltov
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#17 Мнение от Emo_Baltov »

Днес бях в Метро2 има сони нормал позишън онези сините, в техномаркет няма никакви аудио касети. Питах и ми казаха че информацията от сайта не е вярна. Лоши хора :( :cry:

Аватар
phil05
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#19 Мнение от phil05 »

Имам в повече кашонче с 80 бр. BASF Record II Chrome 2-pack (1бр 60 min + 1 бр. 90 min опаковани заедно). Значи 40 от 60 мин. и 40 от 90 мин. Понеже имам и други а пък нямам толкова време за записи, мога да го предложа. Касетата е хубава, с доста линейна характеристика дава по- добро ниво над 10 кхц от други прехвалени да не ги споменавам. Пиша на тях на разни Накамичита и на Драгон. Мога да ги дам по 2,50 лв. касетата, но наведнаж.

Между другото сещам се, че имам и едно перфектно Накамичи 670 ZX което мога да предложа - ще го обявя и в "продажби".

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”