STUDIO 2 усилвател

Съобщение
Автор
Аватар
eek_the_cat
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#16 Мнение от eek_the_cat »

velinski, я кажи как точно си го моднал- имам едно такова говедо, на което му смених крайните с KD 502, ама искам да му направя по- дълбок ъпгрейт- само го нася по купони, не го ползвам често, но е на 20- тина години и се е поскапал бая... Предусилвателя му е за смяна също- в момента търся подходяща схема на негов аналог,с тонкоректор и ако е възможно и с bass boost филтър или нещо такова... Ако някой знае нещо такова, да драсне някой ред- ще черпя като дойдете в Търново

с увяжение- eek_the_cat
Aerials, in the sky
When you lose small mind
You free your life

Аватар
velinski
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#17 Мнение от velinski »

Хе-хеее това беше някъде 1988-89 година! Нямам спомен какво съм правил точно, но гледах фабричната схема и отпоявах и слагах мостове :) Скапаните чаркове заменях с хубави и така... От оригиналнта платка остана 1/3 с компоненти само - всичко друго бях разкарал. И след това студиото просвири доста по-добре, спомням си че поне 10 човека ме врънкаха да им го продам :D
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES

Nikolay_Hristov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#18 Мнение от Nikolay_Hristov »

Eek , махай сичко от студиото ... сложи си някакви крайни стъпала А+Б на widowmaker примерно ... И не знам , орагнизирай си там каквото ти трябва освен крайни стъпала (то бая място ще има след като изхвърлиш камарата глупости) ...
Сякаш не мога да се сетя за по подходящ upgrade на Студио2 от този да натикаш нещо свясно в кутията му :D :D :D

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”