Здравейте, колеги!
Отдавна не съм писал във форума, но ми дойде тръпката и искам да се посъветвам с Вас. Реших се да направя Aleph 3. Намерих си добри радиатори, трансформатор. Работата опря до транзисторите и тъй като е нужен подбор трябва да купя по повечко от всеки вид-IRFP240, IRF9610, IRFD9110. Почти винаги пазарувам от Комет или Фарнел, но в случая ще ми излезе много скъпо.
Посъветвайте ме за някой добър ел магазин.
В http://www.tme.eu/bg има всичко, което търся. Коректни ли са и предлагат ли качествени елементи.
Предложете и Вие нещо от където пазарувате и сте доволни.
Поздрави: Димо
Покупка на транзистори за Aleph 3
- Fenkiller
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Re: Покупка на транзистори за Aleph 3
Ако в Комет ти е скъпо то няма алтернатива според мен!dimovdid написа:.... Почти винаги пазарувам от Комет ..., но в случая ще ми излезе много скъпо.
Посъветвайте ме за някой добър ел магазин.
...

Kill with power! DIY ! DIY ! DIY !
-
- чете
- Обратна връзка:
Димо , аз съм този с двата Алефа.
Имам останали 20бр 9110, 20 бр 9610. 240 са ми малко и не раздавам, но мога да доставя за 10 дни на Силиконикс или IR,каквото има в момента.. За първите два вида са подбрани по прагово. Ако те интересува ще видя за какви пари съм ги взимал, но са на една трета от цената на Фарнел. Имам и налепени платки. Разгледай снимките в 4-те форума.
Успех в начинанието!
Имам останали 20бр 9110, 20 бр 9610. 240 са ми малко и не раздавам, но мога да доставя за 10 дни на Силиконикс или IR,каквото има в момента.. За първите два вида са подбрани по прагово. Ако те интересува ще видя за какви пари съм ги взимал, но са на една трета от цената на Фарнел. Имам и налепени платки. Разгледай снимките в 4-те форума.
Успех в начинанието!
Последно промяна от Русин на Пет Яну 15, 2010 4:15 pm, променено общо 1 път.
-
- има известен опит
- Обратна връзка:
Това, че ги имат в каталога, не означава, че ги имат в наличност. Най-добре се свържи с тях по телефон.dimovdid написа:...
В http://www.tme.eu/bg има всичко, което търся. Коректни ли са и предлагат ли качествени елементи.
...
Поздрави: Димо
На сайта е упоменато, как могат да се поръчат от Полша, но с транспортните разходи, верояно цената ще стане по-висока, от колкото от Фарнел.
Поздрави!
- dimovdid
- има известен опит
- Обратна връзка:
Русин, имаш лично съобщение.