Brain Storm?

Съобщение
Автор
Аватар
popaj
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

Brain Storm?

#1 Мнение от popaj »

Случайно ми допадна до ръце една mp тройка от състав Brain Storm. Те свират етно джаз и много ми хареса. Изрових цял интернет и никаде не можах да намерa още от този състав. Може ли некой да ми помогне?

Аватар
Ivelin Braikov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: Brain Storm?

#2 Мнение от Ivelin Braikov »

Brainstorm беше джаз формацията създадена от Борислав Петров (барабани) и Минко Ламбов (клавишни). С тях, мисля, свиреше и Гъмзата.
Ако искаш записи на Брейнсторм най-добре е да се опиташ да се свържеш с някой от тях. Боби не живее в България, но можеш да го потърсиш във Фейсбук или Майспейс - за ориентир - сегашната му група Tarhana или Bobby Petrov Sextet. Минко също би могъл да помогне, но него не съм го виждал доста отдавна...
What would you attempt to do if you know you could not fail?

[AK]
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#3 Мнение от [AK] »

popaj, ето ти линк към още една много добра етно-фънк-джаз формация с Минко - http://www.myspace.com/shakazuluorchestra" onclick="window.open(this.href);return false;. Първото видео ("Моята ромска душа") е от "кръщенето" им в зала "България", където и аз имах удоволствието да присъствам 8).

Аватар
popaj
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#4 Мнение от popaj »

Е да знаех по рано. Тархана свириха в Цариброд миналата година когато ходиха в Ниш на џаз фестивала Нишвил. Благодаря за информацията. Също ще чуем и другата група. Ще сам ви благодарен ако ми оредиставите и някой линк откъде мога да свалим някой албум. Още веднъш ви благодаря!

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”