Жалка история или следващото ниво ?

Съобщение
Автор
Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Жалка история или следващото ниво ?

#1 Мнение от Ivan Rachev »

Жалка история в която няма как някой да участва и да е готин :) , най-малко аз и покрай мен в частност Етераудио , продукцията ни и за жалост Аспарух . Колко малко сме тези които разбираме колко е важна музиката от там и аудото...а колко още по-малко сме тези които намираме сили за да отделим време и финасии за да създадем нещо , риспект към всички които го правят...Много малко сме за да си позволим да се вглеждаме в минусите а не в плюсовете на околните и особенно на тези които знаят могат и правят . И това е само една от причините поради която трябва да спрем да превръщаме виртуалното място което е на всички , и е за взаимостомагателство ( :D егати думата) обмяна на опит и дори място на което да си починеш от жена , деца и работа ,..... в бразислки сериал от най-дългите и тъпите с заглавие "напушения" Рачев и "побеснелата" Брада си вадят червата 8362 епизод и 3 четвърти :D :( .Друга причина е просто да бъдеш градивен и готин а не кисел песимист . Или просто е логично да се обединяват силите както правят по цял свят с наше изключение а ни го беше завещал един Хан ако не се лъжа много отдавна които се оказа много по-отворен от нас сега :D .Искам да кажа на малкото хора останали и в 3-те форума сборно след дългогодишната бразиляда в която аз бях основен ефтино платен 3-торазряден актиор ... някой от вас които имат достатъчно житейски опит разбират какво се опитвам да направя ( :D почвам да говоря като Радо/Аудиомастера :clap2: ) , опитвам се да сложа първа стъпка на следващото ниво :krychma: :go_go: . И за да дам пример и да е абсолютно ясно точно какво има предвид искам да кажа на следните хора:
Ангеле , въпреки всички действия който успяхме да направим двамата за да загубим риспект един към друг , въпреки факта че не бих си сложил твои монитори нито в студиото нито в хай-фай стаята си нито бих използвал твои усилватели (не заради теб а заради топологията и обратните връзки които използваш ) , изключително много по-важно ми е че твой монитори свират измествайки класически Ямахи НС10 които са дългогодишен световен стандарт за нескъп звук , при Иван Лечев който е от най-добрите български музиканти за всички времена на който имам всички албуми , негови и на ФСБ , оригинални и повечете песни знам наизуст както повечете от вас . Риспект за това Мен :go_go: . Забрави какво се е случвало и ми се обади на 9586608 , 0898407561 да те заведа в новата ни база в която имаме отделна стая за всяка една операция , за да видиш как сглобяваме говорители да те запозная с братми Аспарух и да кажеш аджеба какво мислиш за говорителите усилвателите и целите инсталации които правим за мен ще е повече от удоволствие :go_go: . За мен ще е чест да изместа твоите монитори при Иван които е общ познат , с такива на Етераудио които конструираме в момента и знам колко ще е трудно .И факта че при гостуването си при мен беше искрен видях го в очите ти , че системата ни е прекрасна , нищо че се завира вътре :) , аз като се чух за първи път широка лента (тогава бях с юбилейни щатски Веги 1215 :( ) с еднотактен лампов гледах много тъпо и като се върнах в българия не си пусках системата и я продадох :clap2: .
Петре ти също имаш моя риспект . Аз лично свалих снимките на страно модваните машини от теб които пак аз бях качил защото мисля че ти извървя своя път както всеки от нас и те не отговарят на сегашните ти разбирания и подходи към аудио колкото и да са различни те от моите , много отдавна знаеш :go_go:
:D извиних се искрено на дъщеря ти (питай я ;) ) :) след като разбрах че това icq което изплзваш дефакто е нейно и е направих неволно участничка в сериала .Мисля ,че дори и на снимките (колкото и зле да изглеждаха) имаше ниво което имат единици в момента .Ти си от хората притежавал наш продукт и за мен това значи много , независимо колко и дали си го харесал :go_go: . Ти ми каза че голи говорителите ни надсвирвали колони които имаш за 2000лв , за мен това винаги е било важно.
Андро :D абе усещам , че е градивен и добронамерен и готин ама Андро си е Андро 33-ката та 33-ката :krychma: , е можели да видиш българска от-до система от класа на моята (не ме разбирайте погрешно това че смятам че имам къстам хенд мейд хай-енд система изобщо не означава че трябва и останалите да мислят същото ) и преди да си кажеш за 33-ката (въпреки че ти май тогава не каза кое точно не ти харесва ...) да не кажеш колко ти е гот че има такава родна система дори и в разрез с твойте разбирания (дано не съм прав за разбиранията) :?: :) :krychma: :go_go: . И твоето мнение ми е важно въпреки китайските веги за които те "ебавах " демек ебавах себе си (щото аз имах най-големите :Lol1: ) Геков и всички които са притежавали или притежават веги , което е много тъпо както е тъпо да се отрича какво и да било .
Владо /Оушанман риспект приятелю за много неща :go_go: .От теб 2-пъти съм чул , че това което чуваш при мен е най-доброто което си чувал до тогава . Единият път беше когато слушахме Пинк Флойд само 2-мата с теб в студиото на отворена врата , и на часовниците влезе майка ми на 72години , убедена че звукът е от нашият 250 литров 200 годишен часовник които беше развелен точно тогава :prayer: незнам за теб но тази случка е от най-важните в аудиоживота ми. Знам че се обиди задето не съобразих че ще се засегнеш и постнах че ТЛ е далечен братовчед на Хорната .Направих го защото наистина мисля че хорните са най-доброто натоварване за един говорител независимо какъв е той , и исках да го споделя с останалите не за да те засягам :go_go: . Чуствам се малко или много виновен за развитието което демонстрира (въпреки че живота те е натиснал както всеки един от нас) , за което е потвърждение прекрасната Хорни/Тл които продаваш/подаряваш. Още веднъж имаш моя риспект .
Велински , от много малкото хора с които имаме много близки виждания за аудиото без изобщо да се познаваме , има целия ми риспект , ламповият усилвател и дак-а му са от най-натуралните и тонални устройства които съм слушал . :go_go: .
Горо Риспект .... усилвателя които видях е единственият лампов хай-енд уред освен тези които предлага Етераудио . Въпреки че мога да се обзаложа , че ако спестиш 1 метър жица преди изходните трафове нещата ше са мъничко по-добре :go_go:
Божо , имали изобщо какво да обяснявам :) нечовешки мъжага и готин човек ...риспект :krychma: :go_go:
Рутчо повече от сходни виждания , безброй проекти и безкраен риспект .
Загорката , риспект от първите с широколентови хорни :smt023
Радо/аудиомастера , риспект човече наистина си от много малкото в това с което се занимаваш , стискам ти палци Хараланов да потвърди .
Бате Бойко , кисел само отвън , мъдар и градивен човек отвътре , който все пак си чу барабанчето от тестовия диск , когато ми гостуваше , което е важно за мен .
Аспарух , единствения гений който познавам :prayer: .
Кирилов от най-мъдрите и интелигентни хора които познавам , основател на Бгаудио и зверски мело/аудоман .
Теодор Гагуланов - нечовек :go_go:
Иво Христев и баща му -риспект
Гого-добро аудио на повече от добри цени
Некст Васко , когато доиде за 1-ви път да слуша системата , остана да спи у нас.... :claping:
Хараланов познат от съвсем скоро които вече е до много малкото хора с които не пропускам да обсъда каквото и да било свързано с аудиото , човек които рано или късно ще има уникална хай-енд къстам система и щи прослави родината , риспект мен.
Весо Крачунов - Риспект за подхода и мъдроста .
Попа , риспект за униформата и за растежа които демонстрира в аудиото, чух ви Белата , заслужава си парите отвсякъде :go_go:
Никола риспект един път за годините ти един път за нещата които правиш.
Сигурно изпускам някои (за което да ме извинят) , но това са голяма част от хората лично отговорни за вдигането на уникално ниският ни БГ/аудиостандарт преди няколко години , до сегашния световно адекватен такъв :krychma: :go_go:
Призававам вече всеки да се регистрира с името си :go_go:

п.с. Единственият на които не мога да намеря още сили да простя и ще го направя само ако наистина ми покаже добронамереност и искреност е Стоев . И не заради това че ми пожелаваше куршум :) , а заради това че от всички хора които мразеха мен и Етераудио покрай мен , Ти единствен не се спря и плю в международния форум върху наш продукт с което дефакто плю върху държавата от която си , показа бразилядата ни на света и прецака най-важните първи впечатления , които съвсем скоро българското аудио общество ще трябва да прави пред света :( , в лицето на всеки създаващ нещо с амбиция извън страната.Жестока и недомислена постъпка за която до някъде и аз имам вина :(
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Bojo
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: Жалка история или следващото ниво ?

#2 Мнение от Bojo »

Респект!

Аватар
Alexander Gekov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#3 Мнение от Alexander Gekov »

Само много широко скроен човек може да напише нещо подобно.

Goro
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#4 Мнение от Goro »

Иво, това което правиш, може да направи само много силен Човек.
五郎

DAY
чете
Обратна връзка:

#5 Мнение от DAY »

Ivan Rachev написа:....
Вярно ли го мислиш това Иване? Ще забележим ли рязка промяна в теб? Това ще означава наистина, че си преминал на следващото ниво!? Без да се обиждаш, ти самият имаш голяма заслуга за сегашното състояние на бгаудио. Виждам, че гориш с аудиото и наистина искаш да заровиш "томахавката". Това много ме радва (ако наистина го осъзнаваш).
Поздрави.
Д.Янков.

Аватар
Rumen Suvandjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#6 Мнение от Rumen Suvandjiev »

DAY написа:Ще забележим ли рязка промяна в теб? Това ще означава наистина, че си преминал на следващото ниво!? Без да се обиждаш, ти самият имаш голяма заслуга за сегашното състояние на бгаудио.
Заслугата за плачевното състояние на българското аудио общество като цяло имаме всички без изключение.
Промяна ще има единствено ако всеки сам за себе си осъзнае това.
Не всеки разполага с доблестта да вземе такива решения и да напише редове като горните.
Време е много хора да осъзнаят, че проблемът им не се нарича Иван Рачев.
Чак тогава имаме шанс да преминем към следващото ниво.

Аватар
dimitar ch
чете
Обратна връзка:

#7 Мнение от dimitar ch »

Заслугата за плачевното състояние на българското аудио общество като цяло имаме всички без изключение.
Не всеки разполага с доблестта да вземе такива решения и да напише редове като горните.
Напълно съм съгласен с Румен.
Положението в България и в частност в аудиото се дължи на нас самите.

Аватар
Nikolay Savov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

з

#8 Мнение от Nikolay Savov »

Думи на един голям човек надскочил аудио гурото в себе си!
Само така Иво!!!
Респект

ПС:
напоследък сигурно сте чували израза "Абе препоръчайте ми някой хубав филм" :)))
Не хубав ,не страхотен ,а потресаващ филм за човешкото израстване взаимоотношения и преоткриване на истинските ценности.
http://www.thegrantorino.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Аватар
Rammstein
трупа сериозен опит
трупа сериозен опит
Обратна връзка:

#9 Мнение от Rammstein »

Ivan Rachev написа:
Силно и смело!!...... 8) 8) 8) и вярно... !!!

Аватар
bodan
Търговец
Търговец
Обратна връзка:

#10 Мнение от bodan »

Хрумна ми една страхотна идея !
Есенно експо зБирка на всички аудио форуми .
Иделен момен за заравяне на томахавките и
възможност да се чуят/видят повече неща
и различни концепции ?

Аватар
Momchil
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#11 Мнение от Momchil »

Ако се организира ще участвам с някои от моите неща !
Дори имам идея да докарaм Хорните до София ако помогнете !
Поздрави : Момчил :smt020

Аватар
Stancho Atanasov
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#12 Мнение от Stancho Atanasov »

Bodan идеята е чудесна. Остава трудната част, а именно намиране на подходящо помещение за провеждането на това мероприятие.

Аватар
Vasil Nikolov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#13 Мнение от Vasil Nikolov »

Rumen Suvandjiev написа: Заслугата за плачевното състояние на българското аудио общество като цяло имаме всички без изключение.
:smt038 :smt023 точно, даже нямам какво да добавя :smt033

Аватар
cecoEL34
има опит
има опит
Обратна връзка:

#14 Мнение от cecoEL34 »

bodan написа:Хрумна ми една страхотна идея !
Есенно експо зБирка на всички аудио форуми .
Иделен момен за заравяне на томахавките и
възможност да се чуят/видят повече неща
и различни концепции ?
Идеята е страхотна . Ще участвам с голям кеф .
"Deep Purple" e стил на живот .

Аватар
Ivo_Hristev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#15 Мнение от Ivo_Hristev »

Респект Иване!!!
Продължавайте напред!

Заключено

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”