Искам да се оплача!

Съобщение
Автор
Аватар
audioslave
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#2 Мнение от audioslave »

Ами пич,това си е техен сайт - тук те колят и те бесят.Технически знанията ми клонят към нулата,но с голямо удоволствие посещавам този сайт защото малко по-малко се научих как се слуша музика.Но веднъж реших да не се съглася с някакъв вид душевен оргазъм който беше обзел част от хората със звездите ,искайки да се превърнат в апостоли и да покажат на нас как да живеем и ме анатемосаха.Относно техническите въпроси и дискусии може с пълно право да трият мнения,все пак има предупреждение,че този сайт не е за начинаещи,но що се отнася за чисто житейските проблеми и възприятието на света около нас,много моля,там вече звездите може и да са за други.

Аватар
Borislav Stankov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#3 Мнение от Borislav Stankov »

Мисля, че оправих нещата поне за сега.
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.
Изображение
CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.

http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!

Аватар
Rumen Suvandjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: Искам да се оплача!

#4 Мнение от Rumen Suvandjiev »

smehurko написа: Предлагам:
1. 2. 3...
Ти не можеш да предлагаш нищо.
Приемат се предложения само от членовете на BG Audio Team™.
smehurko написа: 3. На последно място, но може би най-важно, да се спре с безразборното триене на мнения, дори да оставим настрана свободата на словото, повечето теми, освен с празни страници, станаха и на практика нечитаеми - някой отговаря на друг, но без да го цитира, обаче мнението вече е изтрито и все едно отговаря във въздуха.
В този сайт никой не гарантира свободата на словото.
За мен е по-важно на страниците му да няма очевидни глупости, защото после те биват цитирани другаде и им се приписва авторитета на bgaudio.
За да се избегне това, преди всичко е важно да се пишат по-малко неграмотни и безмислени постове, да не се изравят теми от преди години, без да има какво всъщност да се каже по тях, други теми се пълнят с безмислени лични излияния, като че ли си няма персонални съобщения за това. Много потребители погрешно смятат, че това е начинът да вдигнат рейтинга си.
За да се подобрят нещата подготвям подробна тема FAQ, която е задължително да се прочете. Това ще спести на много хора излишно писане и на други - триенето му.
Дотогава - пишете смислени постове, спорете аргументирано (личните нападки, арогантността, изявленията в стил "кой съм аз" не са аргументи!). Нека не мислим събеседниците си за по-глупави от нас и преди да ги нападнем, да видим няма ли истина в твърденията им. Най-важното е да не забравяме, че този сайт е създаден да обединява хората, които ценят музиката и аудиото.

Rumen Zografov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#6 Мнение от Rumen Zografov »

smehurko написа:... забърсване на два шамара...
Това е форум, не боксов ринг! :wink: Айде, да не стигаме до там! :twisted:

И какво точно от написаното от адаша, те накара да мислиш, че не е умен, защото това говори за твоето ниво, ако наистина така ти се струва!
Изображение

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#7 Мнение от Stefan Stefanov »

smehurko, получаваш жълт картон за лична обида към колега от форума!

Аватар
Rumen Suvandjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#9 Мнение от Rumen Suvandjiev »

smehurko написа:Румене, Руменее...
а изглеждаш умен уж...
За арогантно отношение към администраторския екип се полага бан. Това също ще го пише в правилата на форума.
Успех в изявите занапред във форуми с по-умни администратори!

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”