Защо?
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Защо?
Попитах може ли някой да ми предложи да чуя Open Baffle. Темата ми беше изтрита, без обяснение и анонимно. Защо? Моля администраторите да обяснят открито на аудиторията рамките на форума. Нямам намерение да ги прекрачвам, но трябва да ги знам за да преценя дали имам място тук.
五郎
-
- има опит
- Обратна връзка:
Не съм аз човекът, който трябва да ти дава обяснения, но ако редовно посещаваш форума не може да не си видял темата за Хорни срещу ОБ. Съответно там можеше да се информираш къде можеш да чуеш ОБ.
Предполагам затова ти е била изтрита темата.
Едит:
Ето тази тема как не си я забелязал при положение че е на първа страница в съответния раздел:
http://www.bgaudio.org/modules.php?name ... ic&t=10998
Поздрави!
Предполагам затова ти е била изтрита темата.
Едит:
Ето тази тема как не си я забелязал при положение че е на първа страница в съответния раздел:
http://www.bgaudio.org/modules.php?name ... ic&t=10998
Поздрави!
- Nikolay Savov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
з
Защото някой не мисли преди да действа!
Не е нужно да се изчита всичко ,за да може да се изрази ясно и адекватно желание.
Смятам че трябва да се прави разлика между ранга,който е показателен ,а не самоцелно да се редактира,по детински с ограничено мислене.
За радост обаче ,не винаги трябва да мислим ,ако сме изградили точният за нас характер.
Не е нужно да се изчита всичко ,за да може да се изрази ясно и адекватно желание.
Смятам че трябва да се прави разлика между ранга,който е показателен ,а не самоцелно да се редактира,по детински с ограничено мислене.
За радост обаче ,не винаги трябва да мислим ,ако сме изградили точният за нас характер.
Начинът да живееш е да не правиш нищо, действайки, а да правиш всичко, бидейки. Лао Дзъ
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Nikolay Savov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
з
Начинът да живееш е да не правиш нищо, действайки, а да правиш всичко, бидейки. Лао Дзъ
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Аз слушах хорните на Рачев и бях много впечатлен. Поздравих го и му стиснах ръката. Цялата му система е много добра. Това го написах като мнение. Целта ми не е да противопоствям едно принципно решение на друго или да омаловажавам нечий труд.
В техниката всичко и непрекъснато се подлага на съмнение и така се ражда убеждението, но всеки сам трябва да измине пътя.
В техниката всичко и непрекъснато се подлага на съмнение и така се ражда убеждението, но всеки сам трябва да измине пътя.
五郎
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Nikolay Savov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка: