Благодяра, че участвахте в моя малък експеримент. Дадох първия линк без коментар съвсем целенасочено. Това си беше чиста провокация, очаквах го точно заради аудиото (вашето слабо място) Ако забелязахте никъде не твърдя, че съм привърженик на истинноста в първия линк. И как така някои реши, че аз твърдя, че статията в първия линк е самата истина.И не само реши така, но и взе да ме вади психо. Всичко целеше да ви покаже колко сте манипулируеми (всъщност и аз съм предполагам) и как някои сами си създадоха собствена конспирацийка на тема "Един луд в нашия сайт"

. Сфанахте ли братя бугари за какво говоря? Към втория линк написах "НИКОИ", за да видите колко ви пречи егото и как се разпалват войните, само с една дума, защото тази дума може да се тълкува от всеки различно. И в крайна сметка трябва да сте разбрали, че врагът е самия човек за самия себе си. Ако ми пукаше от конспирацията, едва ли щях да раздувам за райфа примерно и едва ли щях да се срещам заради това с тоя и оня.Просто щях да си налягам парцалите пред компа анонимно , за да не ме свитнат наемните килъри на матрицата

Абе шоу да става. Нищо лично. Всъщност слушам най-вече рок!