Кабел от Сребро

Съобщение
Автор
Аватар
DJ69
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

Кабел от Сребро

#1 Мнение от DJ69 »

Днес гледах за една немска фирма която прави HI-END системи и казаха за че кабелите им били сребарни... знам че е по добре!но някой имали представа каква е разликата конкретно... т.е. да е имал преки наблюдения?

Аватар
Marian Lozev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#2 Мнение от Marian Lozev »

:smt103 :smt096 :smt073 ..първо питаш после си одговаряш , с думи немога да ти опиша колко много свири среброто [smilie=love sick.gif] но е най свирещия...
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo

Аватар
DJ69
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#3 Мнение от DJ69 »

напълно те разбрах ... просто исках да знам дали е голяма разликата с медния...

Аватар
Marian Lozev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#4 Мнение от Marian Lozev »

Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#5 Мнение от Nanko Rusev »

DJ69 написа:напълно те разбрах ... просто исках да знам дали е голяма разликата с медния...
Зависи от кабелите... А и трябва системата ти да не 'изяжда' разликите !

Аватар
Ivelin Braikov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: Кабел от Сребро

#6 Мнение от Ivelin Braikov »

DJ69 написа:...някой имали представа каква е разликата конкретно... т.е. да е имал преки наблюдения?
Доста хора от форума слушат със сребърни кабели и имат преки наблюдения. Аз съм със сребърни кабели (Етераудио) от няколко месеца. Преди това съм използвал различни медни, някои от които много лоши, други - много добри. Нито един меден кабел не може да сравни със среброто. Като сложиш сребърни кабели се променя цялата система. Излиза магията.
Сребърният кабел е задължителен за система от висок клас. Не е обаче задължително да е безумно скъп. Най-свирещите кабели в повечето случаи не са най-скъпите.
What would you attempt to do if you know you could not fail?

Аватар
Alexander Gekov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#7 Мнение от Alexander Gekov »

Ivelin Braikov написа:Не е обаче задължително да е безумно скъп. Най-свирещите кабели в повечето случаи не са най-скъпите.
Това е ужасно вярно.
Изплуват много подробности....
По-интересно е да се наблюдават лицата на хората, чули солид-кор сребро, веднага след собствените им (ужасно скъпи, за няколко хиляди лева) кабели. Обикновено започва отричане на чутото, отдавайки го (както Кирил каза) на грешка във възприятието. ...Аз бих добавил и панически опит да се заличи спомена от чутото. :oops:

Rumen Zografov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#8 Мнение от Rumen Zografov »

DJ69 написа:Днес гледах за една немска фирма която прави HI-END системи и казаха за че кабелите им били сребарни... знам че е по добре!но някой имали представа каква е разликата конкретно... т.е. да е имал преки наблюдения?
Няма разлика в звука между медните и сребърните кабели....просто няма нищо общо!!! :wink: :D
Най-общо - при медните чуваш качествен звук,а при сребърните чуваш МУЗИКА! :wink:
Изображение

Аватар
DJ69
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#9 Мнение от DJ69 »

еи такива мнениея исках да чуя :) видях че се предлагат и ether audio кабели... а имали медни който да са на да не казвам високо ами добро ниво ... който да се продават тъй като тия който ги продават масово в магазините не ми вдъхват кой знай какво доверие

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#10 Мнение от Nanko Rusev »

DJ69 написа:еи такива мнениея исках да чуя :) видях че се предлагат и ether audio кабели... а имали медни който да са на да не казвам високо ами добро ниво ... който да се продават тъй като тия който ги продават масово в магазините не ми вдъхват кой знай какво доверие
Нищо не разбрах :roll:

Аватар
DJ69
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#11 Мнение от DJ69 »

накратко какви медни кабели е добре да се ползват ,защото за другите нямам нито пари в момента а и няма смисъл тъй като имам много други неща да направя преди кабелите ... просто исках да знам какво е мнението за среброто.. ;)

Аватар
Stoqn
има опит
има опит
Обратна връзка:

#12 Мнение от Stoqn »

Звъни на Аспарух има мнго качествен меден кабел с копринена изолация за 3лв. метъра.В тази тема Кирил Кирилов е посочил и снимка можеш да го видиш.Аз си взех и съм много доволен. :) :)

http://bgaudio.org/modules.php?name=For ... &start=105
Трудните неща правим веднага, а невъзможните малко по-късно.

Аватар
DJ69
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#13 Мнение от DJ69 »

много благодаря! сега ще разгледам за какво става въпрос. .. .

Аватар
Marian Lozev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#14 Мнение от Marian Lozev »

Stoqn написа:Звъни на Аспарух има мнго качествен меден кабел с копринена изолация за 3лв. метъра.
...................АААААААА да определено и аз лично до сега не съм чувал толкова ефтин кабел да свири толкова МНОГО ,кофтито е че си от Варна........... :D

Виж ако имаш познат който да се навие да ти купи от Аспарух и да гопрати хич не се и замисляи....аз съм с такива кабели и няма да ги сменям никога освен със сребро ... поздрави

Аватар
Stoqn
има опит
има опит
Обратна връзка:

#15 Мнение от Stoqn »

Бих ти изпратил мойте ако искаш и без това бях решил да ги сменям със сребърни.Но като този кабел няма да намериш нито като качество нито както цена.Този кабел е ограничена серия тъй ,че няма да се произвежда повече.
Трудните неща правим веднага, а невъзможните малко по-късно.

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”