Има ли разбирачи на карМП3 плеъри ?
- Angel Dimitrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Има ли разбирачи на карМП3 плеъри ?
Здравейте !
Бихте ли ми препоръчали Mp3 плеър за кола в границите на 300 лева. Аз се спрях на един модел на Кларион - DB348RMP или на модел на SONY CDX-R3350.
Като превеса като че ли се накланя към сони заради по добрите тон корекции и качествения мосфет усилвател.
Кое ще бъде по удачния вариант според вас?
Ако имате и други предложения за плеър ще се радвам да ги чуя .
Поздрави !
Бихте ли ми препоръчали Mp3 плеър за кола в границите на 300 лева. Аз се спрях на един модел на Кларион - DB348RMP или на модел на SONY CDX-R3350.
Като превеса като че ли се накланя към сони заради по добрите тон корекции и качествения мосфет усилвател.
Кое ще бъде по удачния вариант според вас?
Ако имате и други предложения за плеър ще се радвам да ги чуя .
Поздрави !
-
WingMan
Аз бих ти препоръчал да се насочиш към JVC
KD-G313
http://www.technopolis.bg/big_prod.php? ... =23&f=3701
KD-G402E
Pioneer DEH-P3630MP no e 340 lv
http://www.technopolis.bg/big_prod.php? ... =23&f=3885
KD-G313
KD-G402E
Pioneer DEH-P3630MP no e 340 lv
http://www.technopolis.bg/big_prod.php? ... =23&f=3885
-
D.Kolev
òåìàòà òè å çà ðàçäåë ïîêóïêè èëè ïúê Car Audio ïðèíöèïíî.
êîå òå êàðà äà ìèñëèø ÷å ìîñôåò ðàáîòåù â À å êà÷åñòâåí.
âñè÷êè êàñåòîôîíè ñà ñ ìîñôåò óñèëâàòåëè.
à êàòî ñòàâà âúïðîñ çà òîíêîðåêöèè , ùîì ùå ãè èçïîëçâàø çíà÷è èìàø íåäîñòàòúê íÿêúäå â ñèñòåìàòà.
íå ñìÿòàø ëè ÷å âñè÷êî å âúïðîñ íà ðåêëàìåí òðèê . ÷ó ëè äâàòà ìîäåëà è óñïÿ ëè äà ãè ðàçëè÷èø ïî íåùî â çâóêà èëè ôóíêöèîíàëíîñòòà .
ñïîðåä ìåí ïî-äîáðèÿ âàðèàíò å ïî-åôòèíèÿ , òàêà è òàêà âñè÷êè ñà ïðàâåíè â êèòàé.
êîå òå êàðà äà ìèñëèø ÷å ìîñôåò ðàáîòåù â À å êà÷åñòâåí.
âñè÷êè êàñåòîôîíè ñà ñ ìîñôåò óñèëâàòåëè.
à êàòî ñòàâà âúïðîñ çà òîíêîðåêöèè , ùîì ùå ãè èçïîëçâàø çíà÷è èìàø íåäîñòàòúê íÿêúäå â ñèñòåìàòà.
íå ñìÿòàø ëè ÷å âñè÷êî å âúïðîñ íà ðåêëàìåí òðèê . ÷ó ëè äâàòà ìîäåëà è óñïÿ ëè äà ãè ðàçëè÷èø ïî íåùî â çâóêà èëè ôóíêöèîíàëíîñòòà .
ñïîðåä ìåí ïî-äîáðèÿ âàðèàíò å ïî-åôòèíèÿ , òàêà è òàêà âñè÷êè ñà ïðàâåíè â êèòàé.
- Angel Dimitrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
БЛагодаря ви за бързите отговори !
Извинявам се че не съм уцелил правилния раздел, bigASSyou. Повече няма да се повтори.
Успях да чуя и двата модела макар и за малко и като че ли сонито ми допадна повече. Другото което ми направи впечатление че сонито има трибандов еквалайзер. Понякога искам да поогранича средните честоти като слушам определени стилове музика и затова...
Клариона е доказана добра марка за караудио и има една функция която с която можеш да търсиш песните, търсачка един вид.
Благодаря WingMan за предложенията. И аз си отбелязах JVC-то, но ме притесни това че те не могат да гледат по директории MP3-ките а ги показват последователно.
Пайнера е супер но минава границата от 300 лева , не съм склонен да дам повече за плеър за колатата, всеки един ден мога да се разделя с него без да искам , разбирате ме нали ?
Извинявам се че не съм уцелил правилния раздел, bigASSyou. Повече няма да се повтори.
Успях да чуя и двата модела макар и за малко и като че ли сонито ми допадна повече. Другото което ми направи впечатление че сонито има трибандов еквалайзер. Понякога искам да поогранича средните честоти като слушам определени стилове музика и затова...
Клариона е доказана добра марка за караудио и има една функция която с която можеш да търсиш песните, търсачка един вид.
Благодаря WingMan за предложенията. И аз си отбелязах JVC-то, но ме притесни това че те не могат да гледат по директории MP3-ките а ги показват последователно.
Пайнера е супер но минава границата от 300 лева , не съм склонен да дам повече за плеър за колатата, всеки един ден мога да се разделя с него без да искам , разбирате ме нали ?
-
D.Kolev
îáùî âçåòî èçáîðà ñå ñâåæäà äî ìàëêî ïî-äîáúð çâóê èëè ìàëêî ïî-äîáðà ôóíêöèîíàëíîñò èç ìåíþòàòà êàòî ðàçìèíàâàíåòî å ñ ìèëèìåòðè.
ïîçäðàâè
- Angel Dimitrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Anakin
- има известен опит

- Обратна връзка:
Sony-телевизор сигурно е хубаво но сони музика за кола едва ли кларион и паиниър са попринцип парки изключително насочени към кар аудио но както каза бигасс.. сичко е зделано в китай тай че съвета ми е за най евтиното а че няма да е качествено кой знае колко е така и аз се чудя какъв боклук да си зема ама сигурно някой жвц пък и за какво ти е нещо хубаво и уж скъпо както каза може да се разделиш с него скоро пък и нали щи джърка там да не заспиш 
- Angel Dimitrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Здравейте !
Днес вече се сдобих с така желания плеър. След обстойно слушане и гледане и преценяне , избора се падна на ... Сони.
Клариона си го бях избрал предварително но след като видях какви ламаринки са сложили за радиатори и с каква калпава изработка беше направена кутията и нискокачествена пластмаса, звука му беше посредствен а още повече че бе изработен в Китай , това тотално ме отказа ...
Предложиха ми Пайнер , отново изработен в Китай .... за качеството на звука да не говорим, никаква динамика , изглежда Пайнер вече не са Пайнер.
Сонито е японска изработка и отвсякъде ми вдъхна доверие, радиаторите му като радиатори, ламарината му не е като фолиото на клариона, здрава изработка, сложих му адски надраскан диск и свирна. Звука наистина ме впечатли , кристално ясен и чист с адски добра динамика , макар и без никакви корекции или филтри, Сложих си и двулентови говорители Херц, е впечатлен съм.
Искам да си премествам леглото в колата
Xайде поздрави !
Днес вече се сдобих с така желания плеър. След обстойно слушане и гледане и преценяне , избора се падна на ... Сони.
Клариона си го бях избрал предварително но след като видях какви ламаринки са сложили за радиатори и с каква калпава изработка беше направена кутията и нискокачествена пластмаса, звука му беше посредствен а още повече че бе изработен в Китай , това тотално ме отказа ...
Предложиха ми Пайнер , отново изработен в Китай .... за качеството на звука да не говорим, никаква динамика , изглежда Пайнер вече не са Пайнер.
Сонито е японска изработка и отвсякъде ми вдъхна доверие, радиаторите му като радиатори, ламарината му не е като фолиото на клариона, здрава изработка, сложих му адски надраскан диск и свирна. Звука наистина ме впечатли , кристално ясен и чист с адски добра динамика , макар и без никакви корекции или филтри, Сложих си и двулентови говорители Херц, е впечатлен съм.
Искам да си премествам леглото в колата
Xайде поздрави !
- JAVKA
- има известен опит

- Обратна връзка:
а откъде си го взе?щото сега и аз си търся за колата cd или mp3 и още се чудя...нямам много налични пари за това и ще сам благодарен ако дадете някои и друг съвет...мислех си дали е необходимо mp3-то mp3-ките не са с много добро качество а така или иначе в колата като цяло техниката не е с много добро качество...????
JAVKATA®
- Angel Dimitrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Взех го от Технополис - Бургас. Предпочетох мп3 понеже имам много музика в такъв формат а ако ще слушам аудио дискове ще си ги правя от тези мп3-ки и ще се набутвам с дискове, та затова избрах мп3 плеър.javka написа:а откъде си го взе?щото сега и аз си търся за колата cd или mp3 и още се чудя...нямам много налични пари за това и ще сам благодарен ако дадете някои и друг съвет...мислех си дали е необходимо mp3-то mp3-ките не са с много добро качество а така или иначе в колата като цяло техниката не е с много добро качество...????
Избрах си сонито поради причините които описах по горния ми пост, определено си заслужава парите.