Моля за съвет

Съобщение
Автор
Boqn Nikolov
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

Моля за съвет

#1 Мнение от Boqn Nikolov »

Изнамерих в нас един диск Verbatim Music CD-R,незнам как е попаднал :) .Сложих го в DVD-RW-то и ми казва CD Drive (същото ми казва и CD-R-а).Пуснах Nero-то и започнах да правя аудио диск, всичко сие както подобава.
Опасенията ми са следните.Не опакофката пише "CD-Recordable for use with Audio recorders"(записваеми компактдискове за използване в аудио рекордери),няма да го прецакам ако го запиша с Nero и със записвачка NEC 24х ?

Извинявам се за тъпия въпрос,ама като го гледам,че е Произведен в Япония и е поне 2 пъти по-тежът от ч*киите,които са превзели пазара,ми става жал.
Когато има толкова случайности, търси закономерност.

Аватар
cvetan
чете
Обратна връзка:

за CD-R-A

#2 Мнение от cvetan »

Този диск е предназначен за аудио-записвачки - не знам, точно как се казват - тези които работят самостоятелно - без компютър. Това означава индекса - "А" накрая, но нищо не им пречи да се записват както аудио, така и други файлове на компютър. Обратното не става - тези записвачки (който работят без компютър) не могат да записват дискове без "А". Аз лично не Ви препоръчвам да записвате на скорост по-голяма от 8-16, тъй като знам от собствен опит, че после записаните на по-висока скорост не могат да се четат от всички устройства (особенно по-стари).

Boqn Nikolov
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#3 Мнение от Boqn Nikolov »

Мерси много Цветане.За скороста съм забравил да попитам,но ти ми изясни :)
Поздрави!
Когато има толкова случайности, търси закономерност.

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”