проблем с усилвател моля помогнете спешно

Съобщение
Автор
gorillazz

проблем с усилвател моля помогнете спешно

#1 Мнение от gorillazz »

добро утро
притежавам усилвател сони ф210 и вчера си слушаи и по едно време просто спря не изклучи усилвателя а просто спря да дава звук проверих дали не е от соунд картата не е ,проверих дали не е от кабела не е.
по какво познах че му има нещо:еми като го усиля на мах обикновенно бава леко браждено това сега го няма .Предположих че може да е от жегата (вече се надявах да му няма нищо и затова го реших)ама не е.

МОЛЯ ВИ които може да ми помогне нека ми помогне ще отговоря на всеки ваш въпрос моля ви помогнете защото в събота имам ражденден и трябва да узвучавам с нещо моля ви помогнете

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#2 Мнение от Stefan Stefanov »

Занеси го на сервиз!

gorillazz

#3 Мнение от gorillazz »

смятам утре да го занеса но исках да попитам някои професионален техник какво може би трябва да е спеоред мен има проблем с изходите

искам да попитам каде има сервиз и хората там да са точни и да не ми направят проблем(по-голям).принципно аз ходя на един магазин близо до пиротска . та ако някои знае точен сервиз моля пишете

D.Kolev

#4 Мнение от D.Kolev »

ïðîáëåì ñ èçõîäèòå :?: :!: :?:

àêî ðàçáèðàø îò åëåêòðîíèêà , äà ìîæåø äà ñè ïðåìåðèø êîíòðîëíèòå òî÷êè è åâåíòóàëíî äà òè ñå ïîìîãíå , àìà òàêà ....
ïèðîòñêà , òîâà êúäå, â ñîôèÿ ëè :?:
èíà÷å èìà ìàéñòîðè è ìàéñòîðè. çàâèñè íà êàêúâ ïîïàäíåø.

gorillazz

#5 Мнение от gorillazz »

D.Kolev написа:проблем с изходите :?: :!: :?:

ако разбираш от електроника , да можеш да си премериш контролните точки и евентуално да ти се помогне , ама така ....
пиротска , това къде, в софия ли :?:
иначе има майстори и майстори. зависи на какъв попаднеш.
да точно такак е има и мастори и маистори в софия да
и да смятам че има проблем с изходите

GTI_PoWeR

#6 Мнение от GTI_PoWeR »

Секунди след пускане на усилватела трябва да се чуе типично "цъкане" от вътре, от релето което ти отделя озвучителните тела от изходите на крайните стъпала. Това цъкане чува ли се?

D.Kolev

#7 Мнение от D.Kolev »

åìè íàïèøè ñè ÿ òàÿ ñîôèÿ â ïðîôèëà.
è êàêâî êàçâàø çà èçõîäèòå :lol:
íàìåðè ñè ñõåìàòà , èçìåðè ñè íàïðåæåíèÿòà ïî çàõðàíâàíåòî è áóøîíèòå , ïðîâåðè ñòèãà ëè ñèãíàë äî êðàéíîòî ñòúïàëî, âèæ çàùèòàòà, çà äà ìîæå äà ëîêàëèçèðàø ïîâðåäàòà.
àêî ìèñëèø ÷å íå ìîæåø äà ñå ñïðàâèø :arrow: ìàéñòîð

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”