Знам , че въпросът ми не е много за тук , и все пак мисля , че може някой от вас да ми помогне със следния проблем:
Имам миксер Behringer VMX200 и след интервенция на галваничните сили беше сполетян от, първоначално изглеждаща , малка беда.Беше изгорял управляващият процесор , едно съпротротивление и няколко кондензатора ...в последствие установих , че и 2 от 3-те изолирани към корпуса стабилизатори са сдали багажа...и заработи за 2 минути

...в последствие се оказа , че и още няколко интегрални схеми са тръгнали и изпушиха...всичко добре -намерих и тях ,без една , която се оказва неоткриваема за мен , поне в България, и нейният аналог също, а именно Cool Audio V2164 и аналогът й Analog Devices SSM2164S.Намерих от вносителя на AD SSM2164P , която за съжаление е за обемен монтаж , а казаха , че не могат да ми помогнат за намирането на съответната схема за повърхностен монтаж...става дума за четворен операционен усилвател,управляван с напрежение...та стигаме до молбата ми , която е следната :
Има ли друг аналог съответно на SSM2164 или дали някой може да ми каже от къде да си намеря SSM2164
s
Благодаря предварително за вниманието!