П.П. - Забравих да спомена, че колоните са доста стари, поне на едно 20-на години...
Въпрос за басов говорител
- deyanb_hristov
- чете
- Обратна връзка:
Въпрос за басов говорител
Здравейте, пичове. Нов съм в аудиофилията и искам да попитам нещо. Значи става въпрос за система от ресивър Онкио ТХ 7530 и колони Сони 80 вата на 8 ома. От време на време едната колона просто почти спира да свири - чува се съвсем тихо, а в същия момент като бутна баланса другат си свири доста стабилно. Смених кабелите, почистих горе-долу врътките по ресивъра и уж се пооправи.Отскоро обаче ми прави впечатление, че ниските на едната колона почти ги няма. Размених кабелите на изходите от ресивера и нещата се обърнаха при другата колона. В първия момент си помислих да не е изгорял говорител, но отсъства характерния звук за изгорял говорител. Някои може ли да ми даде съвет как да постъпя и евентуално да ми обясни от каде може да идва проблема? Предварително ви благодаря!
П.П. - Забравих да спомена, че колоните са доста стари, поне на едно 20-на години...
- deyanb_hristov
- чете
- Обратна връзка:
- Dimitar Atanasov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка: