Аудио трансформатор 1:4 ?

Съобщение
Автор
guitman
има опит
има опит
Обратна връзка:

#16 Мнение от guitman »

Daniel Petrov написа:всъщност къде ви е схемата? Цялата?
http://rife.hit.bg/DATA/RIFE_RC_Generator.pdf - ВЧ генератора, който иска да види и високото нека пише PM на мен или на VITAN, така сме се разбрали, тъй като схемата си е опасна.

Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#17 Мнение от Daniel Petrov »

Все си мисля, че за контактния метод ще ви трябва доста сериозна амплитуда, примерно къде 60-70 волта, за да имате резерв...
Все пак ще трябва да се експериментира - най добре ще е да е върху някаква култура от едноклетъчни, за които се знае честотата - примерно като за парамециум (чехълче) и да се гледа резултата на микроскоп, за да се уточни какво ниво е най подходящо, колко е захвата за резонанса на въпросната честота - т.е. каква е областта нагоре и надолу от дадената честота, в която системата действа...
Иначе си е стреляне на сляпо!
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#18 Мнение от VITAN »

Аргументацията да не е така съм я постнал накрая на последния си пост в Райф раздела... Лампата трепе, аудиото е само да се чистят кухините, че за електрическите лъчи на лампата те не са никаква спирка...

Относно трансформатора - освен качествен магнитопровод, ако човек използва 'по-стандартен', но няколко трафчета свързани последователно за печелене на място, няма ли всичко да се помести в 1 CD-ROM кутия? Има ли някой опит с подобна "шашкания" , импулсни трафчета вързани последователно. Така еквивалентния магнитопровод би станал колкото трябва като сечение. От моите стари ровения изнамерих, че 'такова животно има'.

И базирайки се на последните си писания в Райф раздела, не е ли време някой от ЕТЕР Аудио, да отвори закована нишка : В търсене на изгубения Аудио Райф, или както там му хареса...
С две думи проект за Аудио Райф, честоти и т.н. Иначе каквото се появи и както се появи. На 2 пъти във филма се появява, че аудиочестотите са грешни. Има ъпдейт на ВЧ-то. Може и така, но мисля да му сложа блокировка по време.
------------------------------------------
Има последен ъпдейт на схемите, това трябва да е последния до реалното им изпитване и подобрение. Трансформатора виси засега.

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”