въпросче от един незнаещ

Съобщение
Автор
nemesis

въпросче от един незнаещ

#1 Мнение от nemesis »

Здравейте,моля ви за съвет!След като прочетох доста мнения във форума,стигнах до заключението,че е по добре да си взема някой стар усилвател отколкото тия нови боклуци в магазините!Ще го използвам единствено за слушане на музика,но съм абсолютно "бос" в техническо отношение,та попаднаха ми няколко оферти(много ще съм ви благодарен ако ми помогнете в избора ми) и ако някой е запознат с моделите,които ще ви изброя или ги е ползвал моля да сподели мнението си:ONKYO A-8670 INTEGRA,DENON PMA-1520,DENON PMA-900V,MARANTZ PM-84,DUAL CV-5670,SONY TA-F220,YAMAHA M-4,KENWOOD KA-990SD
Знам,че съм изброил доста модели,но ако ме посъветвате,ще е супер!

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

Re: въпросче от един незнаещ

#2 Мнение от Nanko Rusev »

Обяви колко $ си готов да заделиш и ако са достатъчно ще имаш възможност за още по-добри неща ....

Димитър Димитров

#3 Мнение от Димитър Димитров »

Здравейте,моля ви за съвет!След като прочетох доста мнения във форума,стигнах до заключението,че е по добре да си взема някой стар усилвател отколкото тия нови боклуци в магазините!
До много правилен извод си стигнал!Поздравявам те!

nemesis

#4 Мнение от nemesis »

Ами около 300-350лв(предполагам,че за тези пари може да се намери нещо прилично,което наистина да "свири")Все пак,ако някой е запознат нека ми каже нещо за тези модели

Аватар
ionko
Търговец
Търговец
Обратна връзка:

#5 Мнение от ionko »

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”