Вижте просто от любопитство

Съобщение
Автор
Аватар
gitsov1
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

Вижте просто от любопитство

#1 Мнение от gitsov1 »

http://xtremebg.com/details.php?id=4165 и коментирайте ако желаете

Anatoli Angelov
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

Re: Вижте просто от любопитство

#2 Мнение от Anatoli Angelov »

gitsov1 написа:http://xtremebg.com/details.php?id=4165 и коментирайте ако желаете
Великолепен филм със много настроения изразени само чрез картина и страхотна музика способен да накара човек да започне да гледа на живота си като част от нещо велико, безкрайно и .... необяснимо :js

by the way мога да предложа филма на 2 диска(по-малко компресия :!: ) , има го в локалното ми фтп
Изображение

Аватар
Evelina Milusheva
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#3 Мнение от Evelina Milusheva »

ще го оценя, аз съм торрент бойкотър :) демек, не употребявам...но ми стана интересно, кажете поне кой е филма... :roll:
lyrical hardcore

Anatoli Angelov
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#4 Мнение от Anatoli Angelov »

BeeLee написа:ще го оценя, аз съм торрент бойкотър :) демек, не употребявам...но ми стана интересно, кажете поне кой е филма... :roll:
Филмът се казва ''Baraka'' и ...
За филма: - ( цитати от google ) "Култов филм! Шедьовър на невербалното въздействие! Един свят, който неможе да бъде описан с думи..."
"...Да се опише филма е трудно! Това е нещо с всепоглъщащо визуално и фантастично звуково оформление. Това е документ за природата, за планетата Земя, за нас всички! Безкраен низ от кадри от най-прекрасните места на нашата планета, необичайни ритуали на различни племена и обичайни религиозни обряди, кадри от градското ежедневие. Изпращаме мъртвите по техния последен път. Участваме в кремация на брега на Ганг и ни се струва, че сред звуците на мантра, чуваме кипенето на кръвта в огъня.
Сюжетите се сменят неочаквано бързо и това създава особенно усещане. Понякога ракурса е толкова неочакван, че имаме чувството, че губим равновесие, лишавайки се от привичните си ориентири."
"Съзнанието на човека се освобождава от ежедневната суета, от преследването на златния телец, от преходните ценности. Гледаме към света през очите на един светец и започваме да виждаме нещата по много по-различен начин..."
"Филмът е рядък шанс да видим света през очите на един мъдрец, който вече е постигнал вечността!..."

Заснемането на филма продължава няколко години в 24 страни на света и е разполагал с фантастичен бюджет, но резултата е потресаващ!

Вижте го, почувстайте го, този филм е визуална медитация от високо ниво....
Наистина страхотна ''визуална медитация от високо ниво''

Поздрави :js
Изображение

Аватар
Borislav Stankov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#6 Мнение от Borislav Stankov »

Този филм беше истинска мания края на миналата година. Един от малкото филми, които съм запазил на компа си.
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.
Изображение
CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.

http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!

Teodora Todorova

#7 Мнение от Teodora Todorova »

Филмът е от задължителните.

Sasho Tashov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#8 Мнение от Sasho Tashov »

Имам го на ДВД, ако има желаещи ще го дам на някой с по-добър ъплоуд да го качи някъде.

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”