Алтернативно мнение

Съобщение
Автор
Аватар
Teodor Gugulanoff
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#16 Мнение от Teodor Gugulanoff »

Ами аз тази тема я чувствам като едно тактическо и интелигентно даване на аванс на противника в 'war-on-industrial' ... тъй де, да има интрига :)
Изображение

Аватар
oceanman
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#17 Мнение от oceanman »

Благодарско Иво... малко да те поправя, дори и сега като се огледам под 1800 лева Джамото не иска да падне....Впрочем някой чувал ли е новото "чудо" опън бафъл на Джамо R 909 :?:

Приятели, да не издребняваме...Някои това и чакат, хората да се дърлят.

Всеки има някакви предпочитания, и нека не издребняваме... Аз лично харесвам всичко хубаво, независимо от концепцията :wink:

Искам да имам във всяка една стая по някаква качествена уредба.

Във всекидневната, където посрещам много гости искм да имам една добре изградена киносистема...със 8 трансмисии
Ако имах стая за слушане, ще е задължително хорна с широколентов, лампа, грамофон, Накамичи, ЦД с нискоразреден мултибитник с ламБи :D :wink:
На вилата на село...микромегата функционално ще обогатява трудовия ми героизъм на полето... :wink: :lol: 8)

А в спалнята :wink:...

Роля за оформяне на слушателската концепция на човека има и самия характер на човека...Като се замислите, надявам се ще споделите моето мнение...
Някои хора са настроени критично по принцип, други-гледат максимално да извлекат полза за себе си, трети се кланят на идоли, четвърти са прекалено самовлюбени в себе си...
Други като мен са отворени за всичко добро и хубаво...дори и във взаимоотношенията между хората...

Погледнете и от този ъгъл на нещата...

За щастие този форум бе поле в които се сблъскаха съдбите на много хора...От тук научих много и продължавам да уча...Благодаря ви приятели...
И се радвам, че има и други мислещи като мен...

За това аз не мога да бъда привлечен към никой отбор, освен към отбора на Любовта...
От нея идва всичко...

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#18 Мнение от Ivan Rachev »

oceanman написа:Благодарско Иво... малко да те поправя, дори и сега като се огледам под 1800 лева Джамото не иска да падне.
Прав си цената е тази която каза ти , но това е ако отидеш в магазина като редовен клиент . Имам 3-ма приятели с концерт 8 , всичките са плащани по 1200 лв за чисто нови от магазина пак.
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Аватар
oceanman
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#19 Мнение от oceanman »

:wink:

Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#20 Мнение от Daniel Petrov »

off:
Днес имах възможността да чуя B200 на Visaton.
За 536 кинта са ваши и двата - алуминиево лято шаси, добре изработена хартиена мембрана, учудващо тънка и здрава, гънките са като на добре познатия ни БГ20, но има промазка по гумирания плат.
Като за говорител с феритен магнит мога да кажа само едно:
Звук? - свири брилянтно и е доста по балансиран от FE206 на Fostex примерно. Има осезаем бас на голо, т.е. при акустично късо, нещо което при 206 липсва (но при етера го има).
говорителя според мен би се държал доста по добре с кобалтов магнит и е необяснимо защо фирма като визатон за хай ендския си фул рейндж не е помислила в тая насока...
Е, да, и двата ((206 и 200) могат да ДИШАТ ПУШИЛКАТА на говорителите на Аспарух Желязков, по известен като Рухи, говориме си за оня, същия говорител, който е ТРЪН в очите/ушите на много хора в БГ, доста от които членуват в нашия форум...
Говориме за ей тоя ГОВОРИТЕЛ, който според някои хора имал лош вид, следи от лепило и т.н. видими дефекти:
Изображение
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

Аватар
Rumen Suvandjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#21 Мнение от Rumen Suvandjiev »

Daniel Petrov написа:Има осезаем бас на голо, т.е. при акустично късо, нещо което при 206 липсва (но при етера го има).
Как няма да е осезаем при Qts=0,75...
Параметрите му никак не са подходящи за класическа хорна, ненапразно производителят дава боксове изпълнени с двуобемен басрефлекс.
Според мен по-подходящо ще е да се пробва в TL, макар, че стоте литра Vas налко не ми харесват.И аз го чух и свирнята съм съгласен - "на голо" повече ми харесва от FE-206.
Лично аз бих го пробвал с акустичен щит...

Аватар
Teodor Gugulanoff
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#22 Мнение от Teodor Gugulanoff »

///
Даниеле, надявам се на едно друго място да успееш да чуеш и 215RTF64 на Supravox ... чувствам, че няма да бъдеш разочарован ... някой да знае къде тук може да се чуе нещо френско широколентово до 8" max ?
///
Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”