ОФФ
Това с олиото е добре документирано в Томс Хардуер, както и проблемите свързани с тази техника на охлаждане и защо не е особено практична а пък да не говорим за това колко ще излезе повече от направата на ДиАйУай водно охлаждане.
ОФФ
Колкото до проблема на Теди - виж всички винтчета да са затегнати, както и щракалките на клавиатурата - малко по-навътре са от ъглите на клавиатурата на дългите страни на панела на клавиатурата.
Ако опреш до подмяна - занеси си цялото асебмли на вентилатора - thermal plate-a дето е над процесора и видеото. Това - за да си сигурна че ще можеш да подмениш, щото може да изглеждат еднакви вентилаторите и да не влязат като хората.
Винаги, АМА ВИНАГИ мажи с термална паста след като махаш компонентите които имат контакт с елементите които охлаждат. Дори за съвсем малко е достатъчно да се спъружи пастата, а както повечето лаптопи са градени "на ръба" дори и съвсем малко отклонение от максималното охлаждане ще даде отражение!
F1! Моля, който може да помага.
-
Teodora Todorova
Благодаря на всички отзовали се. Малко след като заврънках във форума с тази тема, ми се обадиха и ме уведомиха, че вентилаторите пътуват. Десктопа ще е готов съвсем скоро, само видео карта чакаме да дойде.
Всъщност и една звукова карта и използвам случая да припомня на този, който ми метна офертата, че е време да си я' взема, а ако офертата отпада да ми каже на едно ЛС, за да мога да си поръчвам.
Още веднъж благодаря за помощта на всички ви.
Freestate

08/08/2006 - Вентилаторите пристигнаха

Ахахахаха. Донесоха ми едно ненужно и едно нужно.
Готини са тия момци
Всъщност и една звукова карта и използвам случая да припомня на този, който ми метна офертата, че е време да си я' взема, а ако офертата отпада да ми каже на едно ЛС, за да мога да си поръчвам.
Още веднъж благодаря за помощта на всички ви.
Freestate
08/08/2006 - Вентилаторите пристигнаха
Готини са тия момци